Издвајамо Србија

ВУЧИЋ О ПРОТЕСТИМА: Већина је изабрала победника а сад би мањина то да промени, е па…

Премијер Александар Вучић данас је, упитан да коментарише чињеницу да су избори донели победника, а да сада мањина хоће то да промени, рекао да он за то није чуо

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Па нисам баш чуо да то траже. Али неки људи не могу увек да се помире са поразом, неко то научи, а неко не – прокоментарисао је.

Да ли ће бити ванредних парламентарних избора било је питање новинара на шта је премијер и изабрани председник рекао да о тим стварима не би ни говорио.

На опаску значи ли то да је пласирана лаж на ту тему, одговорио је: 

– Нисам рекао ни да је лаж ни истина, већ да не бих говорио о томе-констатовао је Александар Вучић

Премијер Србије Александар Вучић поновио је данас да функцију председника неће обављати из објекта на Андрићевом венцу, већ да ће то чинити „на више бирократском месту“.

Вучић је, одговарајући на питања у Смедеревској Паланци, рекао да је размишљао да му се канцеларија налази у Палати Србија, али да је питање да ли ће за то постојати могућности.

Он је рекао да није тајна да жели да канцеларија председника буде измештена, али да не зна да ли ће то бити одмах по ступању на дужност или за шест месеци.

– Мени не треба ни свила ни кадифа. Потребна ми је канцеларија и неколико канцеларија за тим са којим радим- рекао је Вучић.

Како је рекао његова намера је да тај простор у центру града буде музејски простор и да постоји више идеја у том правцу.

– Мислим да је толико лепа и важна зграда за нашу земљу да је добро да буде доступна свим људима. Ја могу да радим на неком мало више бирократском месту. Ништа више од тога- рекао је Вучић.

 

Извор: Танјуг