Издвајамо Србија

ЗЛОЧИНАЧКИ НАТО СПРЕМА ИНВАЗИЈУ НА СРБЕ: Ево који је повод за ово упозорење

Језиви планови за симултан напад Албанаца и Хрвата на српске земље

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Злочиначки НАТО пакт припрема се за нови рат против Срба и то тако што убрзано наоружава косовске Албанце и Хрвате! – овако гласи упозорење војних обавештајаца које је прошле недеље достављено нашем државном врху.

Планови већ постоје

Повод за ово упозорење била је најава да ће НАТО преко Турске лажној држави Косово испоручити пет најсавременијих хеликоптера „блек хок“. Наводно, идентичне летилице биће испоручене и неоусташком режиму у Загребу, коме је НАТО крајем 2015. године већ поклонио 16 борбених хеликоптера „кајова вориор“. Крајњи циљ ове акције, тврде српски безбедњаци, јесте да Албанци заузму север Косова, а да истовремено, под изговорм хуманитарне интервенције Хрвати нападну западни део Републике Српске.

Према речима наших извора, само наиван човек може помислити да се овакве летилице распоређују по нашем региону без неког озбиљног плана.

– Хеликоптери „блек хок“ и „кајова“ су офанзивне, јуришне летилице. Шта ће то Приштини и Загребу?! Кога ће то они да нападну? Кога осим Срба? Треба бити слеп, глув и глуп па поверовати у званично објашњење да ће их користити у мирнодопске сврхе – наводи извор близак обавештајним службама.

Да се Приштина озбиљно спрема за нови рат сведочи и јучерашња изјава Хашима Тачија, који је поновио најаву албанског премијера Едија Раме о формирању фашистичке „велике Албаније“.

– Ако ЕУ затвори врата Косову, сви Албанци региона живеће у једној држави – запретио је Тачи.

Истовремено, како сазнајемо, Хрватска планиора да нападне западни део Републике Српске! У тајним дипломатским извештајима наводи се да је израђен план за нову „Олују“, у ком је учестовао и ратни злочинац, генерал Анте Готовина ( Сада саветник у влади Хрватске). Према том плану, НАТО и Загреб планирају да исценирају напад на Хрвате у Приједору, које би онда представили као злочин Срба и тако изазвали „ хуманитарну интевенцију Запада“!

У прилог овој тези иде и одлука хрватског министра одбране Дамира Кристичевића да упути хиљаду специјалаца ( и још толико резервиста) на Дунав уз границу са Србијом. Војници су распоређени у Вуковару, али и Сињу, Вараждину и Плочама. Објашњење гласи да је Загреб због -померања снага чланица НАТО према Русији закључио да треба да пошаље војнике на своје границе- ?!

Опасне игре

Војни аналитичар Мирослав Лазански каже да агресивне потезе НАТО пакта треба пажљиво пратити и наглашава да постоји неколико опција наоружавања косовских Албанаца. – Американци у бази Бондстил имају хеликоптере „блек хок“ које би могли да препусте Албанцима. То може бити јако опасно- каже Лазански.

Вучић: Мене би обесили у Бриселу

Премијер Александар Вучић рекао је јуче да су најаве уједињења Албаније и Косова само пусте жеље.

-Јасно је да се то неће догодити, али да сам ја причао о уједињену свих Срба у региону, окачили би ме у Бриселу уместо оних застава – рекао је Вучић.

Извор:Информер/srbijadanas.com