Издвајамо Русија

ТОТАЛНИ РАТ СА БАНКАРИМА КОЈИ ВЛАДАЈУ СВЕТОМ: Путин прогласио потпуну независност од Ротшилдових банака

У јуну прошле године је председник Путин забранио Џејкобу Ротшилду и њговој породици банкарског картела Новог светског поретка да уђу на територију Русије “под било каквим околностима,“ а сада, нешто више од годину дана касније, Путин је прогласио “потпуну независност“ од глобалног банкарског картела и Ротшилд међународне организације за кредитирање новца.

Проглашавајући ово “најбољим поклоном“ који се може дати будућним генерацијама, Путин је организовао забаву у Кремљу како би прославили ово постигнуће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Рекли су да то не можемо учинити, рекли су да ћемо бити уништени,“ рекао је Путин особљу и вишим сарадницима. “Наше будуће генерације ће се родити без ланаца банкара око зглобова на рукама и ногама.“

“Ово је најбољи поклон који им можемо дати.“

Путиново највеће наслеђе

Бивши руски министар финансија Алексеј Кудрин је такође говорио на овом догађају и похвалио је Путиново постигнуће у истеривању Ротишилда из земље.

“Они не одлазе лако,“ рекао је Кудрин. “Али смо доказали да је то могуће.“

“Највеће наслеђе које се може пренети на вашу децу и унуке није новац нити друге материјалне ствари које се гомилају током живота, већ наслеђе слободе од ропства.“

Коначним исплаћивањем свих дугова бивших совјетских република према централним светским банкама – чинећи Русију једином земљом која се ослободила тиранског стиска банкарског система Новог светског поретка – Путин је осигурао да будуће генерације Руса не живе у ропству дугова глобалистичкој кабали.

Подразумева се да је банкарски рекет Ротшилда био омча везана око врата руске економије. Када је чвор стегнут, економија би се борила и гушила.

Међународни монетарни фонд (ММФ) и Светска банка су од свог оснивања 1944. године били главни играчи у глобалном економском окружењу. Ове међународне банкарске организације, које приватно контролише банкарска породица Ротшилд, прво притисну државе да дерегулишу свој финанскијски сектор, дозвољавајући приватним банкама да пљачкају њихове економије.

Када су владе приморане да спасу свој дерегулисни финансијски сектор, ММФ или Светска банка састављају кредитни пакет написан у тајности од стране централних банкара и министара финансија, да подрију њихов национални суверенитет и приморају их да усвоје политике штедње које штете радницима, породицама и окружењу.

Русија је била прва земља која је мудро прозрела ово лукавство. Они су напорно радили како би стекли финансијску независност и сада су завршили процес избацивања Ротшилдових банака из своје земље.

Путинов стил

Путин је почетком свог председавања одредио приоритет да уједини Русију друштвено, духовно и економски. Он је наредио хапшење олигарха који је имао подршку Ротшилда, Михаила Ходоровског, који је Ротшилда, Хенрија Кисинџера и Артура Хартмана начинио директорима фондацје Отворена Русија.

Прошле године је Путин подсетио свој кабинет да се он носи са Ротшилдовима и глобалистичким банкарима тако што их “зграби за врат и избаци их кроз задња врата Русије.“

“Они не поседују свет и немају неограничено допуштење да раде шта хоће. Ако их не оспоримо, биће других проблема. Нећемо дозволити да нас малтретирају.“

 

Wебтрибуне.рс