Издвајамо Русија

ПУТИН ЈЕ СПАСАО РУСИЈУ И ПРОМЕНИО СВЕТ ЗАУВЕК: Пре последњег рата, био је спреман да умре …

Путин (фото:ЈуТјуб)

2000. и 2017. година за Русе не могу бити различитије. Одузели су Русији њене историјске територије. Поделили су и раздвојили њен народ, и били су спремни да је распарчају изнутра.

Све је било спремно. Имали су претходно направљене етничке територије са сопственим заставама и химнама и владама, које су они одабрали. Штампали су и испоручивали новац у ове измишљене земље, попут “Уралске Републике“, пише “Руссиаинсидер”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хасавјурт ( споразум после чеченског рата) спроведен од стране марионетских ликвидатора Русије, сигнализирао је почетак краја саме Русије.

Етничке републике су чекале у ниском старту. Очекивало се да ће Татарстан бити први. Сатански Запад се спремао да преузме Казан и друге територије.

Без тенкова, без инвазија страних војски, без бомбардовања и хемијских напада. Русија се брзо смањивала. Према њиховим плановима, била би смањена на величину Велике московске кнежевине, а они би припремили монархију спремну да завлада над Русима.

Безнадежно сиромаштво, пустош, рушевине, убиства на улицама градова, мафијашки ратови, рекетирање, “политичари“ и “бизнисмени“ који пружају отворену помоћ исламским терористима и међународним плаћеницима који воде ратове на Кавказу. Централни клубови у Москви су забављали спонзоре оних који су убијали руске војнике.

Владине позиције у Кремљу и парламенту Беле куће су биле окупиране од стране оних који су слали руске војнике на Кавказ да буду убијени, истовремено шаљући информације о њима џихадистима и страним специјалним снагама и другим убицама који су путовали на Кавказ са свих страна света да учествују у лову на Русе.

Једина ствар која се повећавала и расла на територији Русије су била гробља. Пропорционално, расли су и лични банковни рачуни чланова ликвидационих тимова.

Унутар луксузних клубова у центру Москве и у иностранству, они су прослављали бескрајни карневал победника. Славили су руску сахрану.

Дехуманизовали су их. Приказали су их као мршаве свиње које су јавно клали. Приказали су их као голе пијанице који носе псеће огрлице, склупчани на поду уз стопала својих господара. Били су сигурни да ће они остати ту на ланцу, служећи њима, победницима.

Њихова креативна класа је славила руски пораз. Вређали су их и пљували у лице. Када су били уморни, јели су и пили на рачун Руса, а након што се освеже, настављали су да пљују на њих, њихову историју, њихов карактер, и њихову веру.

Из САД-а су им слали пилеће кости. У замену су узимали бесплатну нафту и гас, злато и дијаманте, крзно, уранијум, дрво и уметничка дела, научна открића и изуме, знање, тајне технологије и научнике, робове, људске органе, девојчице и дечаке у предпубертетском периоду за рад у проституционим круговима Европе, Турске, Блиског истока, САД-а, па чак и Африке.

Територије бивших република су зграбљене са свим људима који су живели тамо. Почели су да их прождиру полако, чекајући потпуну ликвидацију Русије, да би наставили даље и тотално их уништили.

Развили су одвојене делове растурене нације у људско ђубриво, и почели да стварају нове менаџере да воде ову нову светску компанију са потпуно украденим индустријама и инфраструктурама које су спремне за коришћење.

Они су прештампавали мапе са новим светским поретком и границама, са Кином која је добила свој део плена на територијама Таџикистина, Казахстана и Узбекистана, и Турском која је преузимала Азербејџан и Јерменију.

Пољска, Немачка, Британија, Шпанија, Данска и други би имали своје личне руске робове, територије и јефтине проститутке. Грађани Израела су видели себе како постају менаџери свих тих територија.

САД су желеле само једну ствар, власништво над свим што се налази испод Русије, свим њиховим минералним ресурсима.

Када је Путин дошао, нико није веровао да ће он моћи да заустави оно што је изгледало неизбежно.

Водио је ратове. Нико није приметио, и нико није видео ништа. Његова активност је била феноменална, попут ветра, невидљива, али довољно снажна да сви осете резултате његових напора.

Његови ратови су били као радијација, неприметни за чула, али их засигурно убијајући полако са све већом концентрацијом.

Прошле су године, и све се променило, његовом заслугом.

Пре последњег рата, за сваки случај, био је спреман да умре.

Дистанцирао се од људи које је највише волео, тако да они не би морали да умру са њим. И отишао је у рат.

Посветио је свој живот томе да спасе свој народ.

Жртвовао је себе и избавио читаву наицју из чељусти бездана.

Он је променио свет заувек.

 

 

Извор: Wебтрибуне.рс