Издвајамо Свет

ФАТИМСКО ПРОРОЧАНСТВО КОЈЕ ЈЕ ИЗРЕКЛА БОГОРОДИЦА? Следи земљотрес и три дана таме, моћна војска у Европи ће започети

Фото: Јутјб

„Мрак ће на нас пасти 72 сата (3 дана) и једна трећина човечанства која преживи ову таму и жртву ће почети да живи у новом раздобљу“

Познато католичко светилиште и место ходочашћа у Португалу Фатима, познато је и по једном посебном пророчанству. Свештеник Аугустин, који живи у Фатими, рекао је како му је Папа Паул ВИ дао дозволу да посети сестру Луцију, последњу живу фатимску пророчица која је живела у манастиру. Он је рекао да га је примила одушевљено и испричала му пророчанство, које је кроз њене речи изрекла сама Богородица, преноси дневно.хр.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Оче, Наша Госпа је веома тужна јер нико није заинтересован за њено пророчанство из 1917. године, иако праведници ходају уском стазом, зли ходају широким путем који их води право ка њиховом уништењу! Верујте ми, Оче, многе ће душе бити изгубљене и многи ће народи нестати са лица Земље.

Човек на веома важној позицији ће бити убијен и то ће проузроковати рат. Моћна војска ће доминирати у целој Европи и започеће нуклеарни рат.

Мрак ће на нас пасти 72 сата (3 дана) и једна трећина човечанства која преживи ову таму и жртву ће почети да живи у новом раздобљу.

Једне веома хладне ноћи, 10 минута пре поноћи, огроман земљотрес ће погодити земљу осам сати.

Земљотрес ће бити тако насилан да ће померити земљу 23 степени и затим је вратити на њену нормалну позицију. Затим ће потпуни и апсолутни мрак покрити целу планету“.

 

 

Извор: Телеграф.рс