Спорт

Партизан стрепи од реакције Гробара: Молимо вас, не помињите генерала!

Генерални секретар црно-белих апелује на навијаче да не помињу српске генерале на утакмици против Јанг Бојса

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фудбалери Партизана у четвртак од 21.05 дочекују Јанг Бојс у кључној утакмици Лиге Европе који може да донесе клубу из Хумске пролеће у Европи у случају победе.

Због тога се појавила бојазан код челника црно-белих да због ванфудбалских дешавања могу да буду избачени и да фудбалерима буде одузето оно што направе на терену.

Највећи страхе од потенцијалног оглашавања Гробара због пресуде која је у Хагу изречена Ратку Младићу, који је осуђен на доживотну робију.

Генерални секретар црно-белих Милош Вазура истакао је да је Партизан већ био кажњен због помињања Ратка Младића на трибинама током меча против Будућности, и апеловао је да се то овога пута не дешава.

– Нема повода за политику, али никад се не зна, један појединац може да направи проблем. На утакмици протв Будућмности смо били кажњени, између осталог, и због помињања Ратка Младића. Позивамо навијаче да не помињу наше генерале.

– Далеко било да победимо и обезбедмо даље такмичење у Лиги Европе, а будемо избачени због неких повика, тај ударац не бисмо издржали. Подсећам да смо ми и даље под условном казном, тако да и најмањи инцидент може да изазове најгоре последице – поручио је Вазура.

Погледајте како је изгледало скандирање Ратку Младићу на у такмици против Будућности:

Погледајте и како су му навијачи Партизана честитали рођендан:

 

Извор: Telegraf.rs