Издвајамо Србија

ЗОРАНОВА ДЕВОЈКА ШОКИРАЛА СВЕ ПРИЗНАЊЕМ: Знам ко је убио Јелену Марјановић!

Зорица Митровић (Фото: Фејсбук принтскрин)

Полицији сам рекла ко су убица и саучесник, али нећу јавно да откријем ко су. Гарантујем животом да Зоран Марјановић није крив, објавила је Зорица Митровић. У полицији, међутим, не узимају ове тврдње за озбиљно

Зорица Зока Митровић, љубавница Зорана Марјановића, тврди да зна ко је убио његову супругу Јелену на насипу у Борчи 2. априла 2016! Она је на Фејсбуку објавила да је полицији открила ко су убица и његов саучесник и да гарантује животом да Зоран нема везе с тим злочином!

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

20 месеци прошло је од убиства Јелене Марјановић

У полицији, међутим, ове Зокине тврдње нису узели за озбиљно, а Зоран је и даље главноосумњичени за Јеленино свирепо убиство!

Зока је своје шокантне тврдње изнела пре неколико дана, током полемике са администратором Фејсбук групе „Хоћемо правду за Јелену“!

Фото: Јутјуб

– Пошто упорно тврдиш да Зоран није убица, да се убица слободно шета, очигледно да ти онда знаш ко је убио Јелену? Зашто о томе не обавестиш надлежне органе? – упитао ју је администратор, а Зока је одговорила:

– Обавестила сам, и то на своју иницијативу! А сложићете се да су то ствари које се не пишу по Фејсбуку, те их тако ни ја нисам изнела нигде, осим тамо где треба. Баш зато што убица, то јест убице Јелене Марјановић морају да одговарају за оно зверско убиство! И да, упорно тврдим и гарантујем животом да Зоран и његова породица нису убице. То што су они вама чудни, овакви или онакви, не значи да су убице, и наравно нису. Дакле, то је истина и радујем се што ће јавност бити укључена у процес!

Администратор групе „Хоћемо правду за Јелену“ затим је упитао Зоку како су реаговали у полицији кад им је она „открила“ ко је убица, али Митровићева је избегла да одговори:

– Е баш ћу вама на Фејсбуку рећи шта ми је ко рекао! Ја то нисам хтела рећи ни када су ме највише нападали по Фејсбуку, да објасним зашто тврдим да је Зоран невин. Тако да, наравно, нећу ни сада. Сад вас поздрављам, имате гомилу материјала да ме пљујете.

Мистериозни каратисти

Зорица је донедавно на Фејсбук страници помињала „мистериозне каратисте“ који су наводно били на насипу у тренутку злочина
У полицији нису хтели ни да потврде ни да демантују Зоричине тврдње, али све указује на то да је они нису схватили превише озбиљно. Кратко су нам рекли да постоје чврсти докази који Зорана директно повезују са Јелениним убиством и да је он и даље главноосумњичени.

Зорица је, иначе, донедавно на својој Фејсбук страници често помињала некакве „мистериозне каратисте“, који су наводно били на насипу у тренутку злочина. С обзиром на то да неће јавно да открије ко су, по њеном убеђењу, Јеленине убице, постоји велика вероватноћа да она верује да су у питању ти каратисти.

Мрзи све што није српско

Зорица Митровић је шокирала пратиоце на Фејсбуку још једном објавом, где је поручила да мрзи све што није српско:
– Урадићу нешто што ће ми сада многи замерити, али то је јаче од мене. Дакле, овако… Од пресуде нашем хероју Ратку Младићу размишљам да ли да урадим следеће, и урадићу, по цену да останем сама у групи подршке. Ко мене познаје, зна и да мрзим све што није српско и не одступам од тога, по цену свега. Дакле, све муслимане и усташе „молим“ да напусте моју групу, или ћу их ја почети избацивати. Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

Мистериозне каратисте је, према писању појединих медија, први пут поменуо Зоран, убрзо након злочина, кад је објашњавао полицајцима ко се све кобног дана нашао на насипу кад је Јелена нестала. Марјановић је после злочина инспекторима испричао да су га током шетње са ћерком Јаном по насипу, и док је Јелена трчала, мимоишли један бициклиста, човек са штапом, као и четворица каратиста из локалног клуба у Борчи, који су прошли туда аутомобилом.

Међутим, ти каратисти се касније нису појавили ни у истрази, нити као сведоци, па је зато највероватније да они и не постоје!

Подсетимо, у наредби за покретање истраге против Зорана пише да се он 2. априла 2016, у периоду од 16.49 до 17.30, одвојио од ћерке Јане на насипу и брутално убио супругу Јелену. Само убиство је, како пише у овој наредби, трајало највише десетак минута, колико је Јана остала сама, чекајући да јој отац убије мајку.

Зоран се потом вратио до детета и почео да зове пријатеље и рођаке, тврдећи да му је супруга нестала док је џогирала.

У налазу вештака се наводи да је Јелена први ударац добила у ногу, услед чега је пала, а затим је одвучена до оближњег канала, где јој је смрскана глава неким тупим предметом.

 

Фото: Фејсбук принтскрин

Извор: Информер.рс