Свет

КРАЉЕВСКА ПОРОДИЦА У СЛУЖБИ СМРТИ: Принц Вилијам отворено о пројекту СМАЊЕЊА БРОЈА ЉУДИ НА ПЛАНЕТИ!

Током свечаности у Лондону, принц Вилијам је искористио прилику да у свет пошаље поруку о „контроли становништва“, пројекту елите који се односи на методу смањења броја људи на планети, због спасавања биљног и животињског света, што нужно захтева извршење — депопулацијом.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Дејли мејл“ пише како његове изјаве нису новост јер краљевска породица заступа идеју „контроле становништва“ већ више од десет година, тврдећи да ће се свет суочити с монументалним проблемима ако људска популација настави да расте. Иако нема јасних доказа о томе да је људска популација икаква претња Земљи, то није спречило светску елиту да настави да шири поруку о нужности смањења броја људи окрутним методама.

Шта су то депопулацијске мере

Тако се у помало бизарном говору принца Вилијама говори о томе како се „глобална популација дивљачи на планети преполовила“, за шта Вилијам криви човека и његово постојање.

Како бисмо се борили против човечанства, Вилијам с врха света позива да заједничким снагама кренемо у борбу против самих себе — ако желимо да осигурамо да људска врста настави да дели планету с биљним и животињским светом.

Принц Вилијам који очекује треће краљевско дете у Лондону тако јавно замера сиромашној Африци на брзом расту становништва и у свом говору истиче да ће се „због огромног броја људи у Африци животињски свет наћи под притиском, што ће резултирати страшним последицама за планету“.

Принц потом спасоносно предлаже хитно предузимање депопулацијских мера. Депопулацијске мере, како је Бил Гејтс изјавио на предавању о депопулацији, укључују свеобухватни захват над човечанством и његово спровођење кроз здравствени систем, лекове и вакцине. Према речима Гејтса, елита ће се послужити управо здравством како би извршила депопулацију над Африком, али и над остатком, по њиховом мишљењу, пренасељеног света.

Мит о пренасељености

Проблем је у томе што је пренасељеност мит који је у великој мери проширила углавном светска елита. Они предвиђају исцрпљивање природних ресурса и уништавање околине већ више од једног века, али њихова предвиђања се још нису обистинила.

У исто време, они улажу милијарде у покретање читавих система у служби те идеје, експериментишу са спровођењем мера за контролу становништва над свима нама, што последично укључује економско и духовно сиромаштво, присилну стерилизацију, стерилизацију путем вакцине, финансирање абортуса и смрти уместо живота, као и присилне абортусе.

Нека од најгорих злостављања људског рода и зверстава над женама и породицом долази из Кине, где је под велом политике једног детета, у 21. веку препуном мантри о љубави и заједништву једног света у миру, мноштво жена присиљено на абортус у свих девет месеци трудноће. Тој окрутној политици Запад се не супротставља, штавише, подупире је и финансира масовну стерилизацију кроз храну, лекове и науку која се плаћа да потврди њихове геноцидне идеје.

У неким земљама Запада отворено се промовише убиство детета и након његовог рођења са сулудим објашњењем да живот почиње онда кад родитељ то одлучи. Тврде да наука и ту тезу подупире.

„Уместо у љубав и здрав разум, уместо у здраво срце и живот, помоћ живима, уместо у милосрђе, уместо у радост, овај свет улаже финансијска средства идеје које укључују мучење људских бића под велом слободе“, закључује лист. „Тако је ’краљевска порука‘ о опстанку планете описала краљевско зверство над човечанством, а да то већ одавно изманипулисани пук није ни приметио“.

 

Извор: rs.sputniknews.com