Издвајамо Регион

ТИНЕЈЏЕР СИЛОВАО МАЛОЛЕТНИЦУ! У њу је био СМРТНО ЗАЉУБЉЕН, обљубио је на градском стадиону!

foto:Pixabay.com

Малолетна девојчица (16), чије име полиција није саопштила, из Винице, градића на истоку Македоније, јуче је преживела прави хорор.

Њен познаник У.Ћ. ( 18 ), који је по свему судећи био „смртно“ заљубљен у девојчицу, упркос њеном противљењу, одвукао ју је на градски стадион и тамо силовао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај монструозни чин се десио у преподневним сатима. Девојчица је, саопштили су из МУП, око 7,30 часова отишла у школу. Међутим, за време одмора, у средњу школу у којој девојчица учи, дошао је У.Ћ. и на силу је одвео близу градског стадиона у Виници и ту је на бруталан начин силовао.

– На стадиону је У.Ћ. од девојчице затражио да остане у Виници са њим, молећи је да не иде у Немачку. Када се она томе супротставила, он јој је траком везао руке, ноге и уста, након чега је извршио кривично дело – саопштили су из полиције.

Увиђај на месту овог гнусног чина извршила је екипа полицијске станице из Кочана. По наредби јавног тужиоца, У.Ћ. је лишен слободе и задржан у полицијској станици у Виници, а против њега ће бити поднета одговарајућа кривична пријава.

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com

Извор: телеграф.рс/информер.рс