Издвајамо Србија

ТРАГЕДИЈА НА ЗВЕЗДАРИ: Син убио оца, па пресудио себи

Беживотна тела С. Ј. (91) и његовог сина М. Ј. (65) пронађена су у стану на другом спрату зграде у Крижанићевој улици на Звездари, сазнаје „Блиц“. Према првим информацијама, ради се о убиству и самоубиству.

Двојица мушкараца пронађени су мртви вечерас у 21.30 сати у стану на Звездари, потврђено је „Блицу“ у Хитној помоћи. Како сазнајемо, пронађена су беживотна тела оца С. Ј . (91) и сина М. Ј. (65) у породичном стану на другом спрату зграде у Крижанићевој улици, а први резултати истраге указују на то да се ради о убиству и самоубиству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Директор полиције Владимир Ребић потврдио једа је син убио оца, а потом себи одузео живот.

„Практично се десило породично насиље, оно што сада знамо да је највероватније син усмртио свог оца, који је након тога сам себи одузео живот. Пронађено је опроштајно писмо – рекао је Ребић за РТС.

Иначе, два беживотна тела, како је речено у Хитној помоћи, пронађена су у стану на другом спрату зграде у Крижанићевој улици број 36, на Звездари.

На лицу места може се чути да су тела откриле комшије након што се зградом проширио непријатан мирис.

Према незваничним информацијама, син М. Ј. је хицима из пиштоља убио оца, па пресудио себи.

Полиција је на лицу места и у увиђај је у току.

– Отац је био болестан и живео је сам у стану, а син је годинама редовно долазио и бринуо се о њему. Обојица су живели у тешкој материјалној ситуацији и имали су и породичних проблема – прича један од комшија.

 

 

 

Извор: М.Бркић/Блиц.рс