Издвајамо Србија

НЕБОЈША ГЛОГОВАЦ БИО НА ПРЕГЛЕДИМА У НЕМАЧКОЈ: Стање глумца нагло се погоршало крајем децембра

Небојша Глоговац (Фото: Јутјуб)

Глумац Небојша Глоговац почетком јануара 2018. године отпутовао је у Немачку како би у једној тамошњој болници покушао да нађе лек за тешку болест.

Здравствено стање Глоговца нагло се погоршало последњих дана децембра, пред Нову годину, те је по савету пријатеља и лекара, наводно, првих дана нове године отишао у Немачку по помоћ, пишу београдски медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У болници су му, наводно, урађени детаљни прегледи, али се после консултација са лекарима ипак одлучио за повратак у Београд.

Глумац Небојша Глоговац је тешко болестан и тренутно бије своју најважнију животну битку. Глумац је по убрзаној процедури већ почео лечење, а подршку му пружају бројни пријатељи, колеге и породица.

– Небојша се јавио свом лекару, који га је упутио у Клинички центар Србије. Тамо су му након детаљних прегледа саопштили да је тешко болестан. Узимајући у обзир тежину болести, доктори су по хитном поступку кренули с терапијама, које он добро подноси. Његова породица – синови Милош и Гаврило из првог брака, као и садашња партнерка Милица, с којом има двогодишњу ћерку Сунчицу – пружају му пуну подршку и то му много значи – рекао је извор близак славном глумцу.

 

Извор: Курир.рс