Издвајамо Србија

БИВШИ ВУЧИЋЕВ САРАДНИК И ЧЛАН СНС ИЗНЕО ЖЕСТОКЕ ОПТУЖБЕ: Након што преда Косово, остаћемо и без Војводине, Санџака и…

Цртајући радикалске границе заједно са својим политичким очевима у служби западне алијансе, успео је да расели преко три милиона људи од чега је половина Срба! Изазове и испровоцира смрт преко 150.000 људи од чега је трећина опет Срба и трећина бивших Срба тј. Југославена!

У тој ратној и самоубилачкој реторици, ритму издаје и темпу похлепе, губимо сад Косово, нашу младост коју су гурали на клање а сад расељавају и прекрштавају у протестанте!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он инсистира на његовом признању, мимо резолуције УН1244 кровног међународног акта, закона и Устава Србије, чинећи велеиздају и доказујући да ради за западну алијансу и НАТО!

Није крај српској трагедији са губитком светог Косова, круг ће се затворити са Санџаком и Војводином, могуће и влашким и пиротским регијама!

Звер зла се неће задовољити само светом духовном главом Срба, неће стати све док не прогута последњу светињу и посљедњег Србина! Чине то стотинама, хиљадама година у прошлости, чиниће то још више у годинама које долазе кроз образовање, здравство, државу и нашу веру!

Борба и овај свети рат који водимо није борба против Вучића као “првог међу нама”! Ово је борба против вечног зла, које је у Јудином отелетворењу! Воде нас, издајник и издајници, који би за злато продали све, као што су они и његов картел, продали душу том злу!

Вучићев позив на јединство је позив на пут саучесништва у издаји српског народа и државе до краја!

У последњих двадесетак година овај народ су водиле разне вође сличне вођи из приповетке “Вођа”, Р. Домановића! Време је да овај остарео и изгладнели народ учини да Јуда доживи судбину главног јунака!

Вилибард Ерић, бивши члан ГО СНС

 

Извор: Правда