Издвајамо Србија

ЗВЕЗДА ДОВОДИ БРУТАЛНО ПОЈАЧАЊЕ: Стиже репрезентативац Немачке?!

Црвена звезда ће покушати да се појача за Лигу шампиона, а главна мета је – Марко Марин

Црвено-бели нису заинтересовани за Бојана Кркића, али зато јесу за Марка Марина!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивши немачки репрезентативац је велика жеља српског шампиона, који ће још једном покушати да доведе офанзивног везисту.

Да ли ће Марин, који је велики навијач Звезде, коначно стићи на „Маракану“, у великој мери зависи од тима за који игра – Олимпијакос.

Атински црвено-бели не рачунају на Марина, којем су пропали трансфери у МЛС и Кину, тако да се вратио у Грчку и сада је на ничијој земљи.

То ће покушати да искористи Звезда, која се нада да ће Марин раскинути уговор са Олимпијакосом и добири чисте папире. Офанзивни везиста има плату од 1,2 милиона евра, што је директор Звезде Звездан Терзић већ нудио Марину почетком лета, али је овај то одбио јер је тада имао знатно богатије понуде из Кине и Америке.

Српском шампиону на руку иде и то што су непознати хулигани су синоћ оштетили Маринов аутомобил и исписали претеће поруке у насељу у којем живи. Ово се може само протумачити као притисак на Марина да напусти клуб и одрекне се загартоване зараде у Пиреју.

Звезда чека расплет и нада се да ће доћи до споразумног раскида сарадње између Марина и Олимпијакоса, а потом је спреман уговор за бившег немачког репрезентативца.

Овакав сценарио би значио и да Марин не мора да потпише до вечерас када се завршава релазни рок већ да може у наредним данима да раскине уговор са Грцима и да као слободан играч дође на стадион „Рајко Митић“.

 

Извор: mozzartsport