Издвајамо Србија

ЗМИЈА УХВАЋЕН НА ДЕЛУ: Погледајте како Тачи провоцира Србе док се вози на чамцу (ВИДЕО)

Хашим Тачи (фото:ЈуТјуб)

Језива провокација Албанаца!

На друштвеним мрежама освануо је снимак како се лажни косовски председник Хашим Тачи вози чамцем на Газиводама провоцирајући истовремено Србе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Video, Thaçi në veri

Pamje ekskluzive të Indeksonline ku shihet presidenti, Hashim Thaçi dhe shefi i Policisë, Rashit Qalaj tek Liqeni i Ujmanit –

Posted by IndeksOnline on Saturday, September 29, 2018

Неколико десетина припадника косовских специјалних снага РОСУ повукло се са територије општине Зубин Поток, а након што су јутрос ушли у Центар за екологију и развој спорта у том месту.

Како локални медији преносе, Тачи је неколико сати већ провео у тој области и очекује се да ускоро одржи конференцију поводом најновијих дешавања на Газиводама.

LIVENjësitet Speciale të Policisë së Kosovës në veri

Posted by Kallxo.com on Saturday, September 29, 2018

Они су били распоређени око вештачког језера и хидроцентрале Газиводе како би обезбедили трасу којом се кретао косовски председник Хашим Тачи током посете језеру. МУП у стању највише приправности, навео је министар полиције Небојша Стефановић.

Подсећамо, 60 специјалаца је заузело Газиводе, а затим су малтретирали Србе који раде тамо, државши их затоврене и везане у подруму. Председник Србије Александар Вучић је на овакву блатантну провокацију одговорио стављањем Војске Србије у стање борбене готовости, док је министар полиције Небојша Стефановић наредио исто специјалним јединицама полиције.

 

Извор: srbijadanas.com