Издвајамо Србија

Шиптари планирали да УБИЈУ РАДОИЧИЋА! Мртвог би га оптужили да је убио Оливера Ивановића по наредби Вучића!

Шиптари хтели да у инсценираном сукобу убију Милана Радојичића и онда га мртвог оптуже да стоји иза убиства Оливера Ивановића. Спремили су и лажног сведока, робијаша из Подујева, који би оптужио Вучића

Рамуш Харадинај, Хашим Тачи и Кадри Весељи планирали су да у петак ујутро у инсценираном сукобу са полицијом у северној Косовској Митровици убију потпредседника Српске листе Милана Радојичића и одмах потом објаве да је он, по налогу председника Србије Александра Вучића, организовао убиство Оливера Ивановића!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

То је требало да буде увод у акцију насилног рушења власти у Србији, током које би лидери опозиције Вучића и његове сараднике оптужили да су мафијаши и убице.

Лажни сведок
Истрага БИА, према сазнањима, дошла је до доказа који потврђују да су Шиптари планирали крвопролиће на северу Косова. Постоје индиције да су у акцију били укључени и оперативци америчке ЦИА и британске МИ-6, али и службеници неких западних амбасада у Приштини.

– План је био да се криминализује руководство Србије, да се Вучић прогласи за шефа мафије и тако постане мета! Пуком срећом, Радојичић је сазнао шта му се спрема и десетак минута пре упада шиптарских специјалаца отишао је из стана. Да су Шиптари успели у злочиначком науму, већ бисмо имали хаос на Косову и у Србији – преноси саговорник Информера из врха безбедносних служби.

Како преносе извори, шиптарске службе су фабриковале и „доказе“.

– Нашли су једног Србина који у затвору у Подујеву робија због шверца наркотика. Са њим су увежбавали лажни исказ у коме је требало да каже да му је Радојичић рекао да је организовао убиство Ивановића по наређењу Вучићевих људи! Спремали су и фалсификоване листинге мобилне телефоније којима би то доказивали – открива извор.

И док нико званично није хтео да коментарише ова сазнања, постојање овог шиптарског пакленог плана потврдио је и сам председник Вучић.

– Хтели су да убију Радојичића и да га мртвог оптуже да је организовао убиство Ивановића. Наше службе имају доказе. То доказује и податак да су у петак рано ујутро у зграду у којој Радојичић живи упала 52 до зуба наоружана специјалца. Још 25 их је било у гаражи и још 20 у логистици. Нису хтели да га хапсе, него да га убију – рекао је Вучић на РТС, нагласивши да је извесно да би, да је план успео, у Србији настао хаос:

– Ко би нама веровао да немамо ништа с убиством Ивановића? Шта мислите, колико би требало да се подигне најстрашнија хајка против Србије?!

Председник Вучић је потврдио да је Радојичић саслушан у полицији и да нема било какве везе са злочином.

– Радојичић није ни писац, ни сликар, ни уметник. Он је човек који би први пружио отпор Албанцима у случају напада на север. Зато је и изабран за мету… Саслушан је у МУП, пристао је на полиграф и прошао. Показало се да нема везе с убиством и да нема сазнања о убицама – рекао је Вучић, додајући да је јасно да је убиство Ивановића део плана за рушење Србије.

– Ивановић је убијен непосредно пошто је почела кампања за београдске изборе. Неко је пажљиво изабрао термин. Било је потребно да СНС изгуби изборе како би почело рушење позиције Србије, да би се довели неки други људи на власт, који би признали лажну државу Косово – објаснио је председник.

Извртање чињеница
И док нико од шиптарских званичника није коментарисао ова открића и тврдње председника Вучића, помоћник директора Канцеларије за КиМ Петар Петковић каже да се води специјални рат извртања чињеница.

– Кад је реч о убиству Ивановића, Приштина није желела да сарађује са Београдом. Желели су да Радојичића убију и представе га као убицу, јер мртва уста не говоре. Повезали би га са Београдом и оптужили Србију за убиство. Међутим, срећом га нису нашли – закључује Петковић.

Извор: Ало.рс