Издвајамо Србија

ДМИТРОВИЋ ИСПРОЗИВАО ИВАНА ИВАНОВИЋА: Оснуј свој медиј, па глуми независног новинара!

Фото: Јутјуб

Бивши главни и одговорни уредник Вечерњих Новости Ратко Дмитровић, најконкретније и најтачније одговорио је Ивану Ивановићу, жутим хејтерима и каријерним опозиционарима о чему се заправо ради у актуелном „сукобу“ водитеља са Првом ТВ

Да подсетимо Иван Иванович је данас рекао да је добио отказ, што је Прва телевизија оштро демантовала, саопштивши да последња емисија „Вече са Иваном Ивановићем“ неће бити емитована због низа неистина које је овај водитељ изнео на рачун куће у којој још увек ради.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На исту причу надовезао се и искусни новинар Ратко Дмитровић, који је наводном набеђеном и „независном“ колеги очитао бесплатну лекцију.

– Господо независни, где то има да на приватном медију причате против власника тог медија? Где има да са туђим к…ем млатите глогиње, и да власник истог ћути? Где има да глумите „независног новинара“ о туђем трошку? НЕМА ТОГА, МАЛО СТЕ СЕ ЗАЈЕБАЛИ Оснуј свој медиј и…вози Мишко- написао је Дмитровић на Тwитеру.

Да ли још неком нешто није јасно. Можда самом Ивановићу, који се од радника службе обезбеђења, анкетара и таксисте муњевито винуо на звездано телевизијско небо управо захваљујући ангажману менаџмента Прве. Нема шта лепо им се захвалио!

 

 

Извор: Информер