Издвајамо Србија

ЦЕЦА ЈЕ У СМИРАЈ ДАНА СТИГЛА КОД ШАБАНОВЕ ГОЦЕ: Сати и сати плакања у дому Шаулића – до јутра

Зна како јој је…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Фолк звезда Светлана Цеца Ражнатовић два дана након сахране краља народне музике Шабана Шаулића дошла је у породични дом Шаулића на Дедињу како би утешила удовицу Гордану. Њих две су време провеле у разговору и сузама.

Како је Цеца и сама пре 18 година изгубила супруга Жељка Ражнатовића Аркана, потпуно се саосећала са Гоциним болом.

Цеца је осетила потребу да оде код Шабанове супруге како би јој се нашла у тим, за њу најтежим тренуцима у животу, јер и сама зна како јој је.

Фото: Јутјуб

– Гоци је веома лоше, не престаје да плаче, не може да се помири са чињеницом да је изгубила свог вољеног мужа. Њена деца су почела да се брину за њу, па је не остављају ни на секунд саму. То је чула Цеца и отишла је код ње како би јој пружила утеху – каже извор „Информера“.

Ражнатовићева је код Гордане дошла у вечерњим сатима, а остала је са њом до јутра, јер им је обема пријао разговор.

– Цеца јој је рекла да тачно зна како јој је, да неће да је лаже да ће време учинити своје, јер неће, пошто заувек остаје празнина. Певачица је посаветовала Шабанову супругу да се окрене унуцима и деци, јер ће јој они бити једини лек. Гоца је упијала све што јој је Цеца причала, па су заједно плакале и присећале се ситуација које су доживеле са Шабаном – завршава саговорник.

 

Извор: Информер/srbijadanas.com