Издвајамо Србија

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ ШАБАНОВОГ ВАНБРАЧНОГ СИНА: „Тата, све ти ОПРАШТАМ, иако си ме оставио“

Ванбрачни син Шабана Шаулића Роберт Шаулић појавио се јуче на сахрани свог оца и том приликом први пут говорио за јавност.

Роберт Шаулић веома је тешко поднео вест о смрти оца Шабана Шаулића који је 17. фебруара трагично настрадао у саобраћајној несрећи у Немачкој. Иако се нису видели годинама, Роберт је истакао да није имао дилему да ли ће доћи на сахрану.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У шоку сам, верујте да не могу да дођем себи. Нисам у стању да говорим, јако ми је лоше. Сестра по мајци, Тања ми је јавила за смрт мог оца, а ја нисам веровао шта чујем. Када су потврдили на порталима и вестима да је Шабан погинуо, одмах ми се слошило. Он је био мој отац, а иако нисмо били у контакту, ја о њему никада нисам имао лоше мишљење – рекао је он за „Српски телеграф“.

– Са оцем се нисам видео годинама, а сада сам га сахранио. Ово је велика трагедија! Заиста не могу речима да опишем емоције које осећам. Немам ја шта да му опраштам, шта је било, било је. Све му је опроштено, схватам да му је породица била на првом месту – каже Роберт и истиче да се након смрти оца није чуо са Шабановом супругом Гоцом, ни полусестрама Илдом и Санелом, као ни са полубратом Михајлом.

Иначе, рођена сестра Шабана Шаулића пролази кроз праву драму након смрти брата.

– Нисам звао супругу мог оца нити полусестре и брата. Бол је велики, али ми никада нисмо били у контакту. Једноставно, нисмо имали никакав однос. Није сада време да причам на ту тему, можда ћу некада проговорити, али сада би то било неумесно – закључио је Роберт.

Шабан Шаулић је први пут проговорио о ванбрачном сину пре четири године.

– Направио сам га у младости, он није дете из љубави. Искрено, никада нисам ни урадио тест да докажем да ли је он заиста мој син. Ипак, плаћао сам му алиментацију до 18. године, али га не виђам – рекао је тада преминули певач.

Шабан је 1972. године, само неколико година пре него што ће упознати супругу Гоцу, добио сина Роберта са извесном Невенком Неном Продановић, Српскињом која је радила у Немачкој.

 

Извор: Блиц