Издвајамо Србија

Званичан извештај немачке полиције! Пијани возач без дозволе ЗАКУЦАО СЕ у Шабана Шаулића! (ВИДЕО)

Краљ народне музике Шабан Шаулић погинуо је после тешке саобраћајне несреће у Немачкој.

Краљ народне музике у колима је био са возачем и кумом, а несрећа се догодила у околини Билефелда у којем је певао.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Немачка полиција објавила је званични извештај тешке саобраћајне несреће. Снимак са лица места погледајте ОВДЕ.

„У недељу ујутро, у 06.50, на путу БАБ А2, у смеру Дортмунда, у подручју градилишта непосредно пре чворишта Гутерслох, догодила се саобраћајна несрећа у којој су првобитно регистроване три тешко повређене особе и једна лакше.

Аутомобил „мазда 6“, којим је управљао тридесетчетворогодишњи мушкарац, ударио је у возило „сеат ибица“. Возила су склизнула и забила се у препреке. Сва три путника у „сеат ибици“ озбиљно су повређена, а 34-годишњи мушкарац прошао је са лакшим повредама. О повређенима су се одмах побринуле екипе хитне помоћи, које су их превезле у најближе болнице. Сувозач „сеата“ подлегао је повредама током јутра у болници.

Истрага је показала да је мушкарац (34) возио у пијан и без дозволе“, пише у званичном извештају немачке полиције.

Свет је остао без краља народне музике. Шабан Шаулић је погинуо у тешкој саобраћајној несрећи у Немачкој, коју је доживео после наступа у Билефелду у клубу Фаринда.

Он је наступао са колегиницом Теом Таировић, а након тога доживео је тешку саобраћајну несрећу после које је преминуо. Погледајте ОВДЕ последњи Шабанов наступ, снимак који је настао три сата пре несреће.

 

Извор: Ало