Издвајамо Србија

ЈЕЛЕНА СЛОМЉЕНА ПРЕКЛИЊАЛА ДУШКА: Не остављај ме сад! Не могу ово сама да преживим!

Фото: Јутјуб

Бол Певачица молила Душка Тошића да одложи повратак у Кину како би био уз њу и помогао јој да лакше преброди тугу за преминулом мајком Дивном

Јелена Карлеуша не може да се помири са чињеницом да је остала без мајке Дивне, за коју је била веома везана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Уз њу је све време тетка Данијела, али јој је сада најпотребније да ту буде и њен супруг Душко Тошић, који због обавеза мора да буде у Кини. Он је дошао на сахрану своје таште, где се није одвајао од супруге, која га је преклињала да одложи повратак у Кину. Њој значи да он буде уз њу у најтежим животним тренуцима.

Након сазнања да је Дивна умрла од последица тешке болести, Јелена је константно на лековима за смирење, те још увек у потпуности није свесна реалности. Она има потребу да неко буде уз њу 24 сата, а највише потребу за близином мужа.

– Не остављај ме саму, не одлази у Кину! Остани поред мене, не могу да издржим, не знам како ћу сама ово преживети – рекла је Карлеуша мужу, али он због уговора који има с фудбалским клубом Гуангџоуом Р&Ф мора да отпутује у Кину.

Наш извор наводи да је ЈК неутешна, а како смо јуче објавили, под толиким је стресом да се дешава да остане без гласа.

– Јако је лоше! По цео дан плаче и дозива мајку. Она не жели да је ћерке такву гледају, па су девојчице код тетке у Зрењанину – каже наш извор и додаје да сви који су блиски с Јеленом дају све од себе да јој помогну како би изашла из депресије.

– Све је пало на Душкова леђа. Он се максимално труди да Карлеуши ублажи бол, али и он је сломљен. И њему је тешко пала Дивнина смрт, волео ју је и ценио. Био је везан за њу, а поготово када се разболела. Давао је све од себе да је спасе, а више пута је говорио да има најбољу ташту на свету и да јој је много захвалан на свему што је чинила за њега. А Јелену разуме јер је и он пре само шест месеци остао без оца – завршава наш извор.

Покушали смо да ступимо у контакт с Душком, али он не одговара на позиве и поруке.

Неутешна Положила црвену ружу и упалила свећу

СВАКОГ ЈУТРА НА МАЈЧИНОМ ГРОБУ

Јелена је и јуче око девет сати ујутру посетила мајчин гроб. Душко није био с њом, за разлику од четвртка, па се претпоставља да се ипак вратио у Кину. Она је стигла на Ново бежанијско гробље с тетком и сама је довезла аутомобил. Носила је црни шешир и наочаре за сунце. Неутешно је седела на клупи и плакала држећи у руци црвену ружу коју јој је наменила. Јелена и њена тетка, с којом је радијска водитељка живела до последњег дана, упалиле су неколико свећа Дивни за покој душе. Поп звезда се у неком тренутку наслонила на мајчин споменик и јецала. Без речи, после пола сата, ушле су у аутомобил и одвезле се с гробља.

 

Извор: Курир / Марија Дејановић