Издвајамо Србија

НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ПЛАЧЕ! Лепа Лукић неутешна због СМРТИ Дивне Карлеуше! Биле су добре пријатељице, а ево зашто се дуго нису чуле!

Све испричала!

Певачица Лепа Лукић за смрт водитељке Дивне Карлеуше сазнала је од пријатеља из Македоније, Бојана Јовановског познатијег као Боки 13. Њих троје су својевремено били најбољи пријатељи током учешћа у ријалитију „Велики брат“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Радио водитељка Дивна Карлеуша преминула је јуче у свом стану у 61. години, а за то време њена наследница Јелена је била у Аустрији и трагичну вест сазнала је тек по повратку у Србију.

Фото: Инстаграм принтскрин

Многе је ова вест погодила, а Лепа Лукић је кроз сузе поручила.

– Тужне вести ми је данас јавио Боки 13 и много ми је тешко. Нисам је дуго видела, знала сам да је жена болесна и нисам желела да јој сметам и запиткујем је. Сада ми је жао што је нисам позвала. Дружиле смо се у ријалитију и много смо се лепо слагале. Покушавам да добијем њену породицу да сазнам када је сахрана али не успевам. Сви су недоступни, на фиксни се нико јавља. Много ми је жао, не могу да се смирим читав дан. Била је дивна особа и добар пријатељ, ретко искрена жена и жена борац – кроз сузе је поручила Лепа.

 

Извор: Блиц/И. П. М.