Издвајамо Свет

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ОБЈАСНИ ОВО ЧУДО: Био је мртав 21 минут, а онда ОЖИВЕО на путу за МРТВАЧНИЦУ! Ево шта сада каже! (ФОТО)

Фото: Твитер принтскрин

Један поштар из Енглеске је „оживео“ 21 минут након што су га доктори прогласили мртвим и назван је „чудом“ пошто се вратио у живот док су га возили у мртвачницу.

Жоао Арожо (48) био је за воланом и возио жену на посао када му је позлило и срушио се. Након шест сати покушавања да га врате у живот, лекари су његовој породици рекли да је умро.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Медицинске сестре су га возиле из интензивне неге у мртвачницу када су приметиле да се помера. Вратиле су га на одељење где се показало да је Жоао жив.

Тим лекара је рекао да не постоји тачно објашњење за оно што му се десило, као и како је могао да се врати на посао након само три недеље. У његовом картону стоји да му се догодио „спонтани повратак циркулације“, а Жоао је на одељењу за срчане болести у болници Глостер добио надимак „човек чудо“.

„То ме је променило. Сваког дана много више ценим све ствари. Сваког дана. Захвалан сам што сам жив, кажем хвала што имам посао. Више ценим своју породицу и пријатеље“, каже Жоао.

„Када сам био у болници, нису имали објашњење за мој случај па су почели да ме зову Човек Чудо“, каже он и додаје да доктори не могу да верују да је жив без икакве штете у срцу или мозгу.

 

Извор: Курир.рс/ Дејли мејл