Издвајамо Србија

ЗВЕЗДАН ЈОВАНОВИЋ ПРИМИО РАДОСНЕ ВЕСТИ У ЗАТВОРУ: Не може да дође себи од среће, његова супруга Оливера одушевљена!

Фото: Јутјуб

Звездан Јовановић је у затвору 16 година, а у „Алкатразу“ се налази од 2010. године. У време убиства Зорана Ђинђића био је потпуковник ДБ-а и припадник ЈСО.

Звездан Јовановић (54) звани Звеки, који је осуђен на 40 година због убиства спрског премијера Зорана Ђинђића, постао је деда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Атентатор на премијера Ђинђића унука је добио 8. јануара, а родитељи су му дали старо српско име.

– Звезданов син Н. Ј, који има 24 године, оженио се девојком с којом је дуже време у вези, а почетком јануара добили су принову. Ово је веома обрадовало Звездана, који је радосну вест чуо у најчуванијем пожаревачком затвору „Алкатразу“ у којем служи казну – каже извор упућен у дешавања.

Један од најчуванијих срспких затвореника је слике унука добио од супруге Оливере Леле Јовановић (51) која живи у Бачкој Паланци. Она је пријатељима открила како је Јовановић примио вест о венчању и рођењу унука.

– По ко зна који пут одгледао је снимак свадбе и не уме да опише задовољство количином лепоте, расположења и показаног поштовања према његовој породици и њему – написала је Оливера у поруци пријатељима.

Извор упућен у дешавања открива и да се Оливера захвалила сваком госту поименце, поготово дамама које су присуствовале свадби Звездановог млађег сина и поручила им је да „Звездан свима шаље велики пољубац“.

Јовановић наводно не престаје да гледа слике унука које је добио. Његов унук сада има нешто више од два месеца. Родитељи су му дали старо српско име, а родбина и пријатељи осуђеног атентатора полемишу да ли више личи на деду или бабу.

Звезданова супруга је одушевљена због принове и сада је потпуно посвећена унуку.

– Оливера је пресрећна. Најпре је била заузета око организације венчања. Свадба је била у ресторану у Бачкој Паланци, а на њој су били родбина и најбољи пријатељи – додаје извор.

Било је весело, а највеселија је била управо Звезданова жена. Оливерин син са супругом и сином сада живи у Београду.

На свадби је био и Звезданов син из првог брака, с којим је његова садашња супруга у контакту. Јовановић се од прве супруге давно развео, а онда је она са децом отишла да живи у Црну Гору, где је требало да добију држављанство. Тек касније је Звездан упловио у љубавну везу с Оливером.

Подсетимо, Јовановић је у затвору 16 година, а у „Алкатразу“ се налази од 2010. године. У време убиства Зорана Ђинђића био је потпуковник ДБ-а и припадник ЈСО.

Осуђен је на максималну затворску казну од 40 година затвора као непосредни извршилац атентата, који је пуцајући из „хеклера“ усмртио премијера и тешко ранио његовог телохранитеља Милана Веруовића. Јовановић се на суђењу бранио ћутањем, а на крају поступка је негирао да је убио премијера.

 

Извор: Даница Ћурувија/Ало