Издвајамо Србија

МИЛИЈАНУ (21) РОДИТЕЉИ СА 14 ГОДИНА ВОДИЛИ НА ЛЕЧЕЊЕ: Од малена због старијих мушкараца ишла код психијатра, ево шта су јој рекли

Фото: Фејсбук принтскрин

Милијана Богдановић (21) и њен изабраник Милојко Божић (74) требало би да се уселе у вилу „Парова“, а пред сам улазак у ријалити Милијанина мајка Слађана открила је неке детаље из њеног живота.

Наиме, Слађана Богдановић, мајка Милијане Богдановић је испричала да су тражили лекарску помоћ јер су њеној ћерки вршњаци одувек били досадни.

Фото: dailymotion.com
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Када смо у њеној четрнаестој години схватили да знатно воли старије, одлучили смо да се посаветујемо са лекарима да ли постоји лек за њено стање. Ишле смо заједно код психијатра и психолога, а потом је она сама одлазила на сеансе. Доктори су међутим рекли да се то њено стање не лечи, већ да је она просто таква. Објаснили су нам да јој не фали очинска фигура, већ да једноставно има такав ген. И онда смо се помирили са тим. Знали смо да никада неће имати вршњака за партнера, већ да ће бирати оне са великом разликом у годинама у односу на њу – испричала је Слађана Богдановић.

Милијана и Милојко Божић уживају у својој љубави иако се Милијанин отац томе свему противи. Она га је чак због претњи пријавила и полицији због чега је добио забрану приласка својој ћерки као и сваки вид коминукације. Све и да пожели да се чује са својом ћерком то у овом тренутку није могуће. За разлику од оца Милијана има подршку мајке, која је рекла да ће је и позвати данас како би јој рекла да је уз њу током учешћа у ријалитију.

 

Извор: Курир.рс/Информер