Србија

ПОДИГНУТА НОВА ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ЗОРАНА! Обрт у случају убијене певачице! Ево за шта га терете, тврде да је ћерка све време СТАЈАЛА ПОРЕД!

Фото: Јутјуб

У оптужници пише да је супруг Зоран убио Јелену на свиреп и подмукао начин док је у непосредној близини стајала њихова малолетна ћерка Јана.

Против Зорана Марјановића подигнута је нова оптужница у којој се терети за убиство супруге Јелене Марјановић, преносе београдски медији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У оптужници пише да је супруг Зоран убио Јелену на свиреп и подмукао начин док је у непосредној близини стајала њихова малолетна ћерка Јана.

Уколико Зоран Марјановић буде проглашен кривим прети му 40 година затвора.

У Вишем јавном тужилаштву у Београду испитана је 8. априла правна заступница малолетне Јане Марјановић која је лиценцирани адвокат за малолетнике који је девојчици постављен као правни заступник у складу са законом да заступа њене интересе у поступку.

Детаљи исказа нису званично саопштавани ради заштите интереса девојчице.

Правног заступника ангажовало је по службеној дужности тужилаштво, а по налогу Апелационог суда у Београду који је наложио да дете мора да има адвоката за правног заступника у поступку, а што је био и један од разлога за непотврђивање оптужнице против Зорана Марјановића, односно њено враћање тужилаштву на допуну истраге.

Марјановић је за сада једини осумњичени у овом случају, а тужилаштво је и даље става да је 2. априла 2016. године убио супругу Јелену. Против њега допуњавала се истрага по налогу Вишег суда у Београду из октобра прошле године кад је други пут вратио тужилаштву оптужницу којом се Марјановић теретио за свирепо убиство супруге Јелене на насипу у Борчи 2. априла 2016. године.

Убиство Јелене Марјановић медијски је најпраћенији случај црне хронике у Србији већ готово две године. Њен супруг је ухапшен 15. септембра 2017. године и то готово годину и по дана од убиства. Он је и пре тога био привођен, али је након испитивања у полицији и на полиграфу пуштан због недостатка доказа.

Извор: Espreso; D.K.