Издвајамо Србија

СВЕКАР КОЈИ ЈЕ УБИО СНАЈУ СА 4 ХИЦА ОТКРИО: Мотив није љубомора, Илијана (41) убијена због нечег још горег!

Стигли резултати обдукције

Неђељко Попадић (67), из Ситнеша, испалио је у снаху Илијану Попадић (41) четири хица из пиштоља, од чега су је три погодила у труп, док је четвртим метком „оверена“ у главу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор близак истрази каже да је то утврђено обдукцијом тела убијене, која је извршена у Заводу за судску медицину РС.

– У обдукционом налазу се наводи да је смртоносан био хитац у главу, који је и последњи испаљен. Све указује на то да је жртва у том тренутку лежала на поду, те да се још кретала и борила, а онда је „оверена“ хицем који је погодио у теме главе – каже извор близак истрази.

Злочин се догодио 31. марта у породичној кући Попадића у селу Ситнеши код Српца. Први резултати истраге указују на то да је дошло до жестоке свађе између снаје и свекра, који је потом узео пиштољ и у ходнику куће пуцао у Илијану. Након злочина, Неђељко се сам пријавио полицији и предао пиштољ из којег је пуцао.

Одмах је ухапшен, а у уторак је саслушан у Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци, које је затражило да му се одреди једномесечни притвор због сумње да је починио убиство.

– Притвор је затражен због опасности од бекства осумњиченог, због саме тежине кривичног дела, као и зато што би његово пуштање на слободу резултирало узнемирењем јавности – рекла је портпарол ОЈТ Бањалука Маја Ђаковић Видовић.

Мотив убиства

Према незваничним информацијама, мотив убиства је била вишегодишња нетрпељивост Неђељка према Илијани. Током саслушања он је испричао да му је сметало то што се она „слободније понаша“, излази с пријатељицама, а да он код куће нема ручка…

 

Извор: Новости/Ало.рс/ Б. П.