Издвајамо Србија

ПОБЕСНЕО У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ! Министар Стефановић код Сарапе избачен из такта – Како је могуће да спавате ноћу

Водитељ Предраг Сарапа угостио је јутрос министра унутрашњих послова.

Гост Јутарњег програма на ТВ Пинк је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, који говори о томе какви су планови министарства које води и шта ће се дешавати на седници заказаној за 27. мај када ће извештај о Косову и Метохији посланицима представити председник Србије Александар Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Стефановић је коментарисао и увођење доживотне казне коју је скупштина недавно усвојила, али и пооштравање многих казни за разна почињена злодела.

На првом месту није могао да се не осврне на Марка Видојковића, опозиционог активисту који је на прилично експлицитан начин оштро напао владајућу већину због усвојених измена Кривичног законика који је у јавности препознат као „Тијанин закон“.

У свом коментару Видојковић је, између осталог, рекао како се владајућа већина Тијани „директно пос*ала на гроб, доневши „Тијанин закон“ којим је, насупрот свим цивилизацијским дометима, уведена доживотна казна без условног отпуста за убице немоћних лица, деце и трудница…“

– То је скандалозно и монструозно, они на један монструозан начин дирају ране те породице које су изразито тешке. Како је могуће да спавате ноћу, да легнете у кревет са том мишљу – како да помогнем и олакшам неком ко је силовао дете? Нема милости, шта ми чекамо, какво смо ми то друштво, ко су ови људи? Говоримо о убицама деце, како неко уопште неко може да размишља да им олакша! – беснео је министар.

Погледајте како је то све изгледало у видеу испод:

 

Извор: Ало.рс/ М. И./Србија јавља