Издвајамо Србија

ДЕЦА СВЕ ГЛЕДАЛА! ДА ЛИ СИ САДА ЗАДОВОЉАН ЗЕТЕ? Комшиница чула ЈЕЗИВЕ речи,моменат пред МАСАКР из КУЋЕ ХОРОРА у Новом Саду!

Фото: Фејсбук принтскрин

Сведочење након масакра у Новом Саду

Прва комшиница Бранислава и Наде Пајић, за чије убиство је осумњичен зет Горан Јанковић који је према наводима за злочин користио мацолу и који је такође осумњичен да је убио и њихову ћерку Мирјану Јанковић, открила је последњи језив крик који се чуо из куће страве.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је чула вику и истрчала напоље, а затим је угледала Наду Пајић која је отворила прозор и викнула „Зете, јеси ли сада задовољан?“.

Убрзо потом, Горан је наводно убио и супругу Мирјану, док су њихова дечица гледала хорор. Старији син истрчао је напоље и телефоном позвао ујака да му каже за масакр.

Avav 🙂

Posted by Goran Jankovic on Friday, November 21, 2014

Полиција је одмах дошла и затекла стравичан призор, кућу пуну крви и три тела. Из куће су потом изнели мацолу или неки туп предмет за који се сумња да је послужио као оружје.

Потрага за Гораном Јанковићем, који је тренутно једини осумњичени за масакр, и даље траје. Полиција је блокирала излазе из Новог Сада и провера се сваки аутомобил који напушта град.

Специјалци са дугим цевима виђени су дуж ауто-пута Нови Сад-Зајечар.

 

Извор: srbijadanas.com/Курир