Издвајамо Србија

УПЕРИО ЈОЈ ПИШТОЉ У ГРУДИ И РЕКАО – УЛАЗИ УНУТРА! Драма у Куршумлији, полиција стигла за два минута! Незапамћен случај

Имао је фантомку на глави

Непознати нападач, са фантомком на глави, уз претњу пиштољем продавачици, опљачкао је цео дневни пазар у продавници у центру Куршумлије и побегао, потврдио је власник радње Зоран Дељанин (49).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Инцидент се догодио протеклог викенда, пред крај радног времена, у продавници СМЗ „Пром“ у близини Дома здравља.

Како је власник казао, нападач је вероватно дуже време осматрао продавницу, да би наоружан у њу упао када је продавачица остала сама.

Пошто су последњи купци изашли из продавнице, продавачица Б. Ј. (44) изашла је из радње како би испред сложила сув хлеб. Тог момента јој је с леђа притрчао мушкарац са фантомком на глави.

– Уперио је пистољ њој у груди и рекао: „Улази унутра“, продавачица је испустила гајбицу са хлебом и кренула ка вратима продавнице. Нападач је с упереним пиштољем њој у леђа, одвео до касе, вичући да му преда све паре које има, или ће да је убије – испричао је Дељанин.

Продавачица је, молећи га да је не убије, отворила касу, а нападач јој је дао пластичну празну кесу и однео око 38.000 динара.

– Сви смо згранути оваквом пљачком, и то у центру града. Нико не памти да се нешто слично овде икада десило, још уз претњу пиштољем. Зар за малу суму новца да некоме оде глава – рекао је Дељанин.

Припадници куршумлијске полиције су стигли за око два минута, након што их је о инциденту обавестио власник продавнице. Према незваничним информацијама, полиција је на трагу починиоцу тог разбојништва.

 

Извор: Агенције/ Ало.рс/ Б. П.