Издвајамо Регион

МИГРАНТИ ПРЕУЗЕЛИ ЦЕО ГРАД! Стотине се окупило у групу, успели да дођу до ОРУЖЈА, ломе све по улицама, полиција НЕМОЋНА! (ВИДЕО)

Ситуација у прихватном центру за мигранте “Мирал” у Великој Кладуши је и даље напета иако нема већих, односно, масовних инцидената, рекао је портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић.

“Тензија и даље има, а једноставно ситуација међу њима може ескалирати у сваком тренутку. Полиција је на терену, прати дешавања и у стању је приправности”, истиче Шиљдедић.

У Пољу у Великој Кладуши ситуација је забрињавајућа јер се мигранти из Пакистана понашају супротно свим правилима понашања, а пошто су одлучили да узму правду у своје руке након великог сукоба који се одвијао јуче.

“Мигранти из Пакистана одлучили су да узму правду у своје руке. Претражују село, туку Алжирце и Мароканце”, кажу мештани.

На снимцима се може видети група миграната који наоружани шипкама и другим предметима ходају путем, очито, у потрази за супарницима.

Према речима преплашених мештана полиција све посматра с паркинга код Мирала јер немају адекватан кадар да се озбиљно позабаве овим проблемом.

Сукоби међу мигрантима су свакодневница која је кулминирала у ноћи с уторка на среду када се сукобило више од 100 људи, псоле чега је страних држављана ухапшено. Повређено је и неколико полицајаца.

 

Извор: Klix/Д.К.

loading...
Loading...