Србија

НИКАД УЖАСНИЈИ ПРИЗОР: Момчило је умро природном смрћу, али кад су му ушли у викендицу и угледали шта је на поду- врисак се орио Апатином!

Фото: Јутјуб

Момчило Зорић (73) пронађен је мртав у својој трошној викендици у близини градског водовода

На телу несрећног човека били су видљиви трагови угриза паса које је удомљавао и од којих се никада није одвајао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зорићево беживотно тело пронашла је комшиница у понедељак у поподневним сатима и одмах обавестила Хитну помоћ и полицију. Она је рекла да је несрећном човеку позлило у петак, те да је након интервенције, пошто се осећао боље, враћен у викендицу. Према изворима блиским истрази, Зорић је преминуо природном смрћу, а видљиви трагови угриза паса на његовом телу су настали након смрти.

– Призор је био језив. Улазна врата су била широм отворена, а из просторије се осећао непријатан мирис. Покојниково тело је било на кревету, а у соби је било и неколико паса, на поду, прозору, столу… Пуно их је било и око викендице. Режали су и залетали се на нас, тако да смо једва успели да се одбранимо – открива извор Српског телеграфа са лица места.

Зорићу је позлило у петак, а након интервенције лекара враћен је у своју викендицу. Два дана касније пронађен је мртав.

Он објашњава да су на телу покојника били видљиви трагови угриза паса, највише на стопалима и лицу.

Према речима комшија и људи који су га познавали и виђали док је у пратњи неколико паса пролазио бициклом, Зорић је углавном био сам, а једини који су му правили друштво и од којих се није одвајао били су управо његови пси.

Покојни Зорић је сахрањен у уторак на градском гробљу у Апатину.

 

Извор: Ало.рс