Регион

ТИ СИ СРПСКИ МУЋАК! Католички жупник из Дервенте на крштењу ВРЕЂАО ДЕТЕ, ПА ДОБИО ТЕШКЕ БАТИНЕ!

Католичка црква у БиХ уздрмана је новим скандалом и то поново са похотним свештеником Иваном Копићем, одлазећим дервентским жупником, који је августа прошле године остао упамћен по секс-скандалу

Тада је за длаку сачувао статус свештеника, али овога пута скупо га је коштао, тачније тешких батина, предуг језик, а у питању му је и даљи статус „божијег човека“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Медији преносе гласине да је дервентски капелан недавно брутално претучен од свог кума. Иван К. је „ничим изазван извређао кумово дете које је из мешовитог брака и назвао га погрдним надимком“.

Све се наводно одиграло преко границе у Славонском Броду.

– Ти си српски мућак! – рекао је дервентски свештеник на светковини крштења парохијану М. Ч, иначе, рођеном Дервенћанину, коме је отац Хрват, а мајка Српкиња.

Очевици тврде да су изазвани отац и син са друштвом задуго „брисали под“ охолим свештеником. Цвилио је и молио за милост, да би сав крвав завршио у болници.

Врхбосанска надбискупија и кардинал Винко Пуљић на оба ока су зажмурили прошле године након Ивановог кршења целибата и секс-афере с фаталном Сашком Ковачевић из Модриче. Не само да није одстрањен из Католичке цркве, него је од неких доживљен као „тешки мученик“.

Уместо искључења, Иван је премештен у дервентску жупу.

 

Извор: Новости.рс