Регион

ТИ СИ СРПСКИ МУЋАК! Католички жупник из Дервенте на крштењу ВРЕЂАО ДЕТЕ, ПА ДОБИО ТЕШКЕ БАТИНЕ!

Католичка црква у БиХ уздрмана је новим скандалом и то поново са похотним свештеником Иваном Копићем, одлазећим дервентским жупником, који је августа прошле године остао упамћен по секс-скандалу

Тада је за длаку сачувао статус свештеника, али овога пута скупо га је коштао, тачније тешких батина, предуг језик, а у питању му је и даљи статус „божијег човека“.

Медији преносе гласине да је дервентски капелан недавно брутално претучен од свог кума. Иван К. је „ничим изазван извређао кумово дете које је из мешовитог брака и назвао га погрдним надимком“.

Све се наводно одиграло преко границе у Славонском Броду.

– Ти си српски мућак! – рекао је дервентски свештеник на светковини крштења парохијану М. Ч, иначе, рођеном Дервенћанину, коме је отац Хрват, а мајка Српкиња.

Очевици тврде да су изазвани отац и син са друштвом задуго „брисали под“ охолим свештеником. Цвилио је и молио за милост, да би сав крвав завршио у болници.

Врхбосанска надбискупија и кардинал Винко Пуљић на оба ока су зажмурили прошле године након Ивановог кршења целибата и секс-афере с фаталном Сашком Ковачевић из Модриче. Не само да није одстрањен из Католичке цркве, него је од неких доживљен као „тешки мученик“.

Уместо искључења, Иван је премештен у дервентску жупу.

 

Извор: Новости.рс

Loading...
loading...
Loading...