Србија

ХОРОР! Радник (35) страдао у страшним мукама! Намештао каблове на бандери, а онда се догодио УЖАС! Очевици немоћно посматрали!

Фото: Јутјуб

Ј. Ђ. (35), радник приватне фирме „Тинг“ из Краљева, погинуо је у четвртак око 14 сати док је обављао послове на струјним кабловима у краљевачком насељу Грдица. Њега је усмртио струјни кабл високог напона и то у тренутку док је био у корпи.

Према незваничним информацијама, претпоставља се да један од каблова у тренутку док је радник обављао послове на стубу, откачио, и пао на корпу у којој је радник стајао. Неки од очевидаца кажу и да се мушкарац запалио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Откачио се кабл који повезује стубове и закачио радника који је био у корпи. Након тога се човек запалио – каже један од мештана којег смо затекли у тренутку док је трајао полицијски увиђај.

– Велика трагедија. Без речи смо. У први мах сам помислио да је корпа закачила струјни кабл, а испоставило се да су струјни лук и варнице удариле у корпу у којој је био монтер. Ту, нажалост, није било помоћи – испричао је један од колега који се затекао на месту несреће.

 

Извор: Ало.рс/ Блиц.рс