Свет

Популарни светски спортиста дошао на медени месец у Сплит и ПРЕМИНУО!

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Томи Мекормак је преминуо у 35. години живота. Популарни спортиста је био са супругом у Хрватској на меденом месецу. За његов транспорт назад у Ирску скупљају се донације.

Ирски медији опширно извештавају о смрти њиховог популарног спортисте, који је стигавши у Сплит на медени месец доживео јак срчани удар и преминуо у хрватској болници, преноси Ирисх Пост. Томи ‘Спајк’ Мекормак (35), првак у поwерлифтингу, био је у Хрватској на меденом месецу са супругом Карен Гатри, коју је оженио 2018. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Супруга Карен се на Фејсбуку емотивном поруком опростила од супруга.

„Жута је била његова омиљена боја. Мало је рећи да сам у шоку. Он је био моја сродна душа, мој најбољи пријатељ, мој супруг. Не могу описати речима колико га волим и колико је он волео мене. Сломљена сам. Можда се налазим сама на острву у срцу Хрватске, али морам вам рећи да осећам љубав свакога од вас који сте га волели. Хвала вам на порукама подршке. Знам да нико не зна шта би рекао, али довољно је да сте у мислима са мном и његовом породицом“, поручила је тужна Карен.

Због високих трошкова транспорта тела преминулог Ирца, покренута је кампања за донације.

О томе је известила Каренина рођака на друштвеним мрежама.

„Имала сам част да сведочим венчању моје Карен и њеног супруга Томија. Били су на закаснелом меденом месецу у Хрватској, када се Томијева душа вратила на небеса. Покренули смо кампању за прикупљање новца да вратимо Томија натраг његовој породици. Трошкови транспорта су енормни и свака новчана помоћ је добродошла.“

Циљ кампање је 65.000 евра, а до среде у вечерњим сатима прикупљено је 62,725 евра.

Извор: Ало