Издвајамо Спорт

ВЕЛИКИ СКАНДАЛ: Синишу Михајловића напао његов фудбалер усред утакмице (ФОТО)

Велики скандал догодио се вечерас на фудбалској утакмици Болоња-Леће, када је Синишу Михајловића напао његов фудбалер Медле. Шта се догодило — покушао је да објасни Рикардо Орсолини.

Орсолони је био најзаслужнији за тријумф Болоње на гостовању против Лећеа у оквиру 17. кола Серије А резултатом 3:2. Међутим, његова сјајна партија пала је у други план после сукоба Гарија Медела и Синише Михајловића у финишу првог полувремена, а 22-годишњи играч је након меча открио шта се догодило у свлачионици.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како „Блиц“ пише — Медел је први насрнуо на Михајловића и у међувремену је дошло до физичког контакта.

„Гари је био храбар да изазове Михајловића“, рекао је Орсолини после меча кроз смех.

Он је додао да у првом тренутку нису успели да се разумеју на терену.

„Нису се разумели на терену. Унутар свлачионице су објаснили неке ствари један другом и руковали су се“, рекао је Орсолини.
Потом се осврнуо и на однос који он има са Србином.

„Задовољан сам како се сналази са мном. Зна где да ме ’боцне‘ за реакцију. Болест ме је још више повезала с њим. Он је за мене посебна особа, пратим га и чиним буквално све што ми каже“, рекао је Орсолини.

Панајотис Тахтидис из Лећеа и Гари Медел из Болоње ушли су у жесток окршај у 41. минуту, а српски тренер је ушао на терен како би смирио свог играча и даљу свађу. Обојица играча су добила по жути картон, па је Михајловић желео да спречи Чилеанца да заради искључење.

Он је за то награђен овацијама целог стадиона, одушевио је и италијанске медије, али не и Медела, који је напао Михајловића, након чега се налази на мети критика читаве Европе.

Медел је одиграо утакмицу до краја, а свађа на релацији играч-тренер трајала је и у току меча. Болоња је након сцена из 41. минута постигла три гола да би тек у завршници попустила, примила два гола и преживела малу драму у последњим минутима утакмице, пренео је „Блиц“.