СРБИЈА ЈАВЉА

ЦАКАНИН МУЖ ПРЕГАЗИО КОМШИЈУ: Несрећни старац претрчавао улицу ван прелаза, преминуо после три недеље

Несрећа… Небојша Негић (63) налетео је аутомобилом „тојота“ на Драгослава Ђорђевића (84), који је претрчавао улицу ван пешачког прелаза. У улици није радила расвета.

Адвокат Небојша Негић (63), супруг певачице Драгице Радосваљевић Цакане, својом „тојотом“ је крајем децембра, у Сремчици у Београду, оборио пешака Драгослава Ђорђевића (84), званог Секирче, који је три недеље касније преминуо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђорђевић, који је, како је утврђено, претрчавао улицу ван пешачког прелаза, у несрећи је задобио тешке повреде, а издахнуо је у среду у болници. Да трагедија буде још већа, Негић и покојни Ђорђевић наводно су комшије у приградском насељу у ком се несрећа и догодила.

Дао изјаву

– Све се догодило 24. децембра прошле године око 16.30. Негић је био за воланом „тојоте“, када му је комшија излетео с леве стране возила. Стуб уличне расвете није радио, па је могуће да је и то смањило видљивост на путу – каже извор Курира из истраге.

Он напомиње и да је певачицин супруг сачекао патролу полиције, која је обавила увиђај на месту несреће.

– Од њега је узета изјава и направљен је записник. Тешко повређени Ђорђевић пребачен је у болницу, у којој је преминуо три недеље касније, тачније 15. јануара – додаје саговорник.

Према његовим речима, истрага је у току и тек пошто буду прикупљени сви докази и обављено саобраћајно-техничко вештачење, са сигурношћу ће моћи да се каже да ли је Цаканин муж крив или не.

– Засад све указује да нема његове кривице, односно да није био у могућности да избегне несрећу, али надлежни тек треба да испитају шта се тачно догодило – објашњава извор и додаје да очевидаца несреће није било.

Драгослав Ђорђевић јуче је сахрањен у Сремчици.

– Цела Сремчица познавала је Драгослава, то јест Секирчета, како смо га сви звали. Не можемо да верујемо да је тако настрадао. Био је варилац, свима је нешто радио око куће или ограде, па чак и Цакани и њеном мужу. Мислим да им је варио ограду – каже комшија који је јуче дошао на Ђорђевићеву сахрану.

Кренуо по прасе

Он каже да је Секирче кобног поподнева кренуо по прасе за празнике.

– Имао је два сина и ћерку, супругу, унучиће. Вероватно се припремао да их окупи и угости за Нову годину. Уместо да се веселе и славе, сваки дан су га обилазили у болници. Сви смо се надали да ће се опоравити, али ето, после три недеље борбе, ипак није издржао – додаје комшија и додаје:

– Ни Негићу ни Цаканој није лако. Сигурно им је тешко пало то што се догодило.

Цакана

НЕМАМ КОМЕНТАР

Курир је јуче контактирао са певачицом Драгицом Радосављевић, али она није желела да коментарише несрећу у којој је учествовао њен супруг.

– Много њих ме је звало од јутрос, али немам шта да вам кажем – кратко је за Курир рекла Цакана. Покушали смо да ступимо у контакт и са њеним мужем, али он није одговорио на наше поруке.

Ј. С.

Извор: Курир.рс/ Ј. С. – Ј. Р. – Б. Т.