Србија

МАРИНА УРЛАЛА ЗБОГ ДАРКА ЛАЗИЋА, НАПРАВИЛА СКАНДАЛ: Лаже ме и маже, има да ме ЗАПАМТИ!

Фото: Јутјуб

Дарко Лазић и његова вереница Марина Гагић су се, према писањима домаћих медија, пре неколико дана жестоко посвађали.

Марина је присуствовала ревији у једном београдском хотелу, а Дарко је по завршетку требало да дође по њу, међутим он се није појављивао нити се јављао на телефон, пише „Ало“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Марина је с другарицама отишла на ревију, након које је по њу требало да дође вереник Дарко, али ју је испалио – почео је причу извор овог листа и навео да се Марина због тога жалила другарицама:

– Причала им је да су се договорили да он дође по њу када се ревија заврши, а да му се она јави петнаест минута пре самог краја да је не би дуго чекао. Међутим, када га је позвала, био је недоступан. Урлала је како је неодговоран, како не може никада да се ослони на њега… Другарице су покушавале да је смире и да га оправдају, али она није желела да их слуша. Дарко и Марина, иначе, више не живе у његовом родном Брестачу, а где су се преселили сазнајте ОВДЕ.

Марина је, како се наводи, била веома бесна на певача.

– „Није му ово први пут, стално ми то ради. Лаже ме и маже, а ја му као будала верујем. Стално га негде чекам као кретен! Требало је да дође овде са мном, зна да ми је то важно, али њега очигледно боли уво!“, говорила им је бесно Марина – испричао је извор.

– Слала му је поруке непрестано, али јој ни на једну није одговорио. Онда јој је пао мрак на очи и позвала је такси, а док га је чекала испред хотела, другарицама је рекла како ће направити скандал који ће он памтити до краја живота. „Има да ме запамти, сад ће да види шта ће да му се деси!“, говорила је другарицама док су је оне безуспешно смиривале – завршио је поменути извор.

Извор: Блиц