Србија

МИЛОШ БИКОВИЋ ЗАВРШИО У ЗАБЕЛИ: У затвору га чувају од убица, који леже 40 година!

Глумац Милош Биковић наставак серије „Јужни ветар“ снимао је у затвору у Пожаревцу, а како каже због своје безбедности имао је појачано обезбеђење.

– Чудно је било док сам корачао ходницима чувеног седмог павиљона затвора… Знао сам да су иза гвоздених решетака људи који су осуђени на 40 година затвора. Њих у жаргону зову „шампиони“. Све је то давало посебну енергију на снимању серије. Сада слободно могу да кажем да сам био у затвору – прича Биковић за Информер и наставља:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Унутар „Забеле“ раде врхунски професионалци који су током снимања водили бригу о нашој безбедности. Са начелником за безбедност затвора остварили смо леп контакт. Због свега тога смо се на месту за које се мисли да је веома ризично осећали као да је најбезбедније.

Милош у серији тумачи лик криминалца Петра Мараша који ће се по изласку из затвора променити набоље.

– Мараш ће пожелети да изађе из криминала оног тренутка кад његова девојка Софија и он добију сина. Када се налазите у криминалном миљеу, ви у то не увлачите само себе већ и своју породицу, али и друге људе којима сте окружени. Ви сте ти који доносите одлуку за цело ваше окружење и то је једна од порука коју ова серија шаље омладини. Свако треба добро да размисли о својим поступцима – рекао је Биковић за Информер.

Извор: Информер