Србија

ПАЛМА СМРШАО 15КГ, ПА ОТКРИО ТАЈНИ РЕЦЕПТ: Шољица кафе пуна зноја и сало отићи мора

Фото-: јутјуб

Лидер ЈС Драган Марковић Палма увек је био корпулентан, чак није желео ни да открије шта му је показивала вага, али је успео да смрша чак око 15 кила и то за свега три месеца!

Питате се сигурно како му је то пошло за руком. Палма је открио „тајни рецепт“ – мукотрпни тренинзи, јеловник без слаткиша и газираних сокова, које је раније таманио. И кашика је морала да се пробуши – једе мање за 40 одсто.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најпознатији Јагодинац тврди и да се на томе неће зауставити – задао је себи циљ да до свог рођендана, 2. маја, скине још пет килограма, када ће показати и мишиће.

– Констатовао сам да имам вишак килограма и поново сам почео активно да тренирам бокс и кик-бокс. Устајем у шест ујутру и тренирам сат и петнаест минута. Поента је да се добро презнојим, да мајица буде у води, мокра. Да, кад се тренинг заврши, може да се исцеди толико да шољица од кафе буде пуна! То да се пију чајеви, траве или да се држе неке наранџа дијете, па да се смаже гибаница, то не вреди, а и оно што се скине, врати се за десет дана. Не сме да се избацује ни кашика, ни виљушка – каже Марковић.

Најтеже му је било да се одрекне газираних пића

– Избацио сам кока-колу, фанту, све слатке сокове и колаче. То више не купујем, чак сам и уштедео! Некада сам пио између три и пет литара дневно кока-коле, јер сам хиперактиван, а што се више пије, више се и тражи. И с осталом храном водим рачуна, једем мање за 40 одсто, а од хлеба само парченце – прича Марковић и додаје да се с новом килажом осећа много боље и еластичније и да су сви приметили да је смршао.

ВОЛИ СВОЈЕ МАНЕ
Здравог да ме секу и смањују ми желудац?! НИКАД!

Марковић каже да је себе прихватао таквог какав јесте, а да је исхрану променио због здравља, а не естетике.

– Неко смањује желудац да би смршао, иде здрав у болницу да га секу. Ма, то никад не бих! Па ја никад ништа нисам мазао по глави да би ми порасла коса. Таквог ме је бог створио – каже Палма.

Извор: Курир