Свет Србија

АЛБАНЦИ У ПАНИЦИ! Србин преноси Трампу зашто је за Америку јефтиније да Косово остане у Србији: Ево шта нас очекује

Фото: Јутјуб

„Пошто је Трамп бизнисмен, скренућу му пажњу на анализу трошкова и бенефита косовске независности. Далеко је јефтинија варијаната за пореског обвезника у Америци да Косово остане у Србији. Косово не може само себе да издржава, оно ће да буде на терету америчких пореских обвезника, а то је нешто од чега се председнику Трампу диже коса на глави“.

Ово за Спутњик каже адвокат Андреја Комненовић, члан Републиканске партије који живи у Џорџији, у Атланти, где током председничке кампање треба да се сретне са америчким председником.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За Америку јефтиније да Косово остане у Србији
Он додаје да на ову карту треба да играју и политичари из Србије, који не треба да забораве да је Доналд Трамп човек који експлицитно излази у јавност као опозиција узалудном америчком трошењу пара на међународну помоћ.

Комненовић је сигуран да ће тренутне тензије одредити будућност САД. Каже да Трампова борба у овом нападу дубоке државе има бенефите и за Србију, јер је Балкан тренутно ван фокуса Клинтонових кадрова у Стејт Департменту који инсистирају на решењу косовског питања, који су под неком врстом аутопилота. Убеђен сам да српски политичари, више него албански и далеко више него амерички одређују судбину Косова, каже Комненовић.

Извор: rs.sputniknews.com