Србија

САМО ВУЧИЋЕВ ПАД МОЖЕ ДА СПРЕЧИ КАТАСТРОФУ: Ево шта чека Србију у октобру (ВИДЕО)

Економиста и лидер Покрета „Светло“ Бранко Драгаш каже да ће Србија нестати ако режим Александра Вучића не буде смењен. Он каже да су протести заказани за 5. и 6. јун почетак пада Вучића и да очекује више десетина хиљада људи на улицама Београда.

Драгаш најављује да на јесен Србији следи економска катастрофа и да власт неће моћи да исплаћује плате и пензије. Он каже да Вучић креће да се додатно задужују у иностранству под неповољним условима и тиме само појачача економску катастрофу која нас чека.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Драгаш објашњава зашто није дошло до сарадње са Срђаном Ногом, зашто мисли да је идеја о “овереној изјави” бесмислена икао нема проблем да је и сам потпише и зашто Ногова жеља да буде министар правде не сме да буде испуњена.

– Према његовом радном искуству Ного може да буде млађи референт, а не министар. Сматрам да министар не може да буде нико ко нема бар 25 година радног искуства у струци – објашњава Драгаш али додаје да је Ного позван да говори на скупу 5. јуна јер су грађани који су га иницирали то желели.

Извор: Правда