Свет

ТУГА: Позната звезда преминула у 17. години живота!

Велика туга.

Популарни бјути блогер и Инстаграм звезда Итан Питерс преминуо је са само 17 година, а детаљи смрти још увек нису службено саопштено, али светски медији пишу да се претпоставља како се предозирао леком против болова.

Тужне вести објавила је његова колегиница и блиска пријатељица Ава Луиз, уједно откривши да се Итан борио са зависношћу од таблета последњих неколико месеци.

– Мој најбољи пријатељ на целом свиету, мој близанац по ватри. Једина особа уз мене кад нисам имала никог. Волим те, немам речи. Волела бих да сам знала колико је гадно. Знам шта би волио да сад кажем, али срце ми је сломљено. Почивај у миру – написала је.

– Зависност је болест. Последњих недеља разговарала сам са њим о томе, његови ближњи су били су у страху. Волела бих да сам се више потрудила, да сам се драла на њега и да му нисам дала ниједну таблету коју је узео. Само два лека убила су мог пријатеља. Само два. Немојте их узимати, будите сигурни, не желите да се ваш најбољи пријатељ осећа као ја сада – наставила је.

Она је додала да је Итан почео да узима лекове пре годину дана, када никако није могао да се носи са теретом славе. Такође је нагласила да је био завистан, али да такве људе не треба стављати на стуб срам.

На Инстаграму га је пратило пола милуна људи, био је поштован у бјути индустрији, а два дана пре смрти објавио је пост о томе како су га раније деца у школи малтретирала.

– Хтео бих да се захвалим свима који су ме злостављали – написао је.

Извор: Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

септембар 2020.
П У С Ч П С Н
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930