Србија

ХИТНО ОПЕРИСАН МАРИНКО РОКВИЋ: Певач у болници после хируршке интервенције

Након рутинске контроле лекари су установили да фолкер мора да остане у болници, па је у уторак увече извршен хируршки захват.

Маринко Роквић оперисан је у уторак у Клиничком центру Србије, ексклузивно сазнаје Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Певач је у болницу дошао због рутинске контроле, а завршио је на операционом столу. Према речима чланова породице Роквић, фолкер је добро поднео интервенцију и постоперативни ток, како сазнајемо, тече како је планирано. Због пандемије вируса корона и безбедносних разлога, супруга Славица, синови Никола и Марко су спречени да обиђу мужа и оца, али су упућени у његово тренутно здравствено стање. То је у разговору за Курир потврдио певачев млађи наследник Никола.

– Истина је да је тата јуче оперисан. Добро се осећа и надамо се да ће све бити у најбољем реду – рекао је Никола за Курир.

Како сазнајемо, Маринко је претходних дана био веома активан и ништа није указивало на то да мора под нож. Иначе, Роквић се последњих месеци повукао с музичке сцене и максимално посветио породици, а нарочито унуцима, с којима је проводио највише времена. Он није прихватао тезге, већ се придржавао свих препоручених мера који је кризни штаб донео. Желео је да сачека да се ситуација с пандемијом смири, па да настави са радом. Покушали смо да ступимо у контакт и с његовом супругом Славицом, али она није одговарала на наше позиве.

Извор: Курир.рс/ А. Ч. – Љ. С.