Свет

У ТОКУ ЈЕ СПРОВОЂЕЊЕ ЗАСТРАШУЈУЋЕГ ПЛАНА: Ево шта нам спремају мрачне светске елите (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб

Светске елите отворено раде на смањењу броја становника на планети земљи и у току је спровођење плана „Златна милијарда“ коју су најавили Бил Гејтс, Џорџ Сорош, прунц Чарлс и многи други, каже Борис Теодосијевић.

Он је гостујући у емисији “Кота 17” продукције Хелм Каст рекао да је еконосмка криза почела и пре избијања пандемије, али да заправо скледи економска катастофа која ће најтеже погодити Европу и САД, као и да ће Србија бити јако погођена. Теодосијевић указује да су најбогатији људи света у овој пандемији постали још богатији док су обични људи постали све сиромашнији, а многа радна места су нестала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Правећи паралелу да је еконосмка криза у Немачкој после Првог светског рата изродила Хитлера он је указао на све јаче ограничавање људских права, слободе говора и других слобода под изговором борбе против пандемије.

Теодосијевић је рекао да се води информативни рат против становништва, да се објављује велики број дезинформација, а цензурише истина тако да су грађани константно дезорјентисани у уплашени.

Погледајте ову занимљиву емисију:

Извор: Правда