Србија

Преокрет! СТАРЛЕТА СПРЕМНА ДА ИЗДА ВЕЉУ НЕВОЉУ? Била његова десна рука, а сада ће постати СВЕДОК САРАДНИК? Ево о чему је реч!

Старлета Тијана Максимовић, звана Тијана Ајфон, која је саслушана због сумње да је сарађивала са кланом Вељка Беливука, могла би постати један од сведока сарадника.

Према сазнању београдских медија тренутно је на провери целокупна Тијанина имовина, јер се сумња да је она прала паре за Беливуков клан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Максимовићева има неколико некретнина, луксузни аутомобил, девизе на рачунима у банци и аутомобил, а скоро да нема прихода. Поред тога, била је верена за Беливуковог сарадника Милована Тадића Миксу и више пута је снимљена како одлази у ‘штек’ бункер на стадиону Партизана који су користили Вељини сарадници из навијачке групе ‘Принципи’. На провери су и њени телефони како би се утврдило да ли у снимцима или порукама има доказа против овог клана“, објашњава извор из истраге, и подсећа да је Тијана већ саслушана у полицији због веза са Беливуковим кланом:

„Пошто је суочена с доказима, пристала је да прича на полиграфу, а наговестила је и да је спремна да сарађује у истрази“.

Са Тијаном Ајфон саслушана је и Мими Оро, а њих две су, према оперативним сазнањима, преносиле дрогу и разне информације за банду Веље Невоље, а сумња се чак и да су му помагале да дође до неких жртава које су касније зверски убијене.

Извор добро упућен у истрагу каже да су Тијана и Мими биле у сталном контакту са Беливуком и члановима његове банде.

„Њих две су у више наврата снимљене како долазе у ‘штек бункер’ на Партизановом стадиону. Осим тога, Тијана је била верена с Милованом Тадићем Миксом, који је ухапшен заједно са Беливуком 4. фебруара. Микса је један од најближих Вељиних сарадника и био му је шеф обезбеђења. И након што су Тијана и Микса раскинули, старлета је наставила да сарађује с Вељиним кланом прича извор и додаје да је Беливук искоришћавао Тијану и Мими за разне послове:

„Старлетама је заправо импоновало то што се друже са ‘жестоким момцима’, а добијале су и неке паре од Беливука, па их је овај навукао да раде свашта за њега. Сумња се да су преносиле дрогу, али и разне друге пошиљке“.

Међутим, постоје индиције да их је мафијашки бос злоупотребио у више наврата да намами неке људе у „штек“ куће где су касније убијени и раскомадани.

 

 

 

 

 

 

Извор: Мондо/Информер