Србија

Ужас! ПОЗНАТИ ПОЉОПРИВРЕДНИК ЛИКВИДИРАН С ДВА МЕТКА У ЛЕЂА! Убица покушао да прикрије злочин, аутомобил са телом ЗАПАЛИО НА ЊИВИ

У атару села Драговац код Пожаревца 30. априла увече пронађено је беживотно тело Мирољуба С. (56), из овог села.

Он је нађен на месту званом „Таложиште“, у нагорелом ауту. Обдукцијом је утврђено да је убијен са два хица испаљена у леђа, од којих је један пробио плећку и изашао кроз грудни кош, а други је испаљен у кук.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Информер сазнаје из извора блиског полицији, није познато о ком се оружју и калибру ради. Полиција је поднела кривичну пријаву против НН лица због тешког убиства.

Претпоставља се да је убиство извршено два дана пре него је пронађено тело. На седиштима у колима нема рупа па се претпоставља да је убијен на другом месту па ту довезен. После убиства покушано је паљење аута, али је ватра само делимично оштетила возило и тело.

Убијен Мирољуб био је цењен у селу, успешно је обрађивао око 120 хектара и своје и туђе земље, а имао је и фарму крава, па нико не зна шта може бити мотив овог злочина. Неки претпостављају да је позајмио паре од зеленаша, јер је за своју фарму подигао пре пар година кредит који није успео на време да отплаћује.

Покојни Мирољуб иза себе је оставио супругу и два сина, стара 29 и 31 годину.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс