Русија Србија

АКО СТЕ ПРИМИЛИ РУСКУ ВАКЦИНУ ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ! Хитно се огласио творац СПУТЊИКА В!

Директор руског Института за епидемиологију и микробиологију „Гамалеја Александар Гинцбург изјавио је данас да вакцина против вируса корона „Спутњик Ве не утиче на плодност, пошто је основа препарата аденовирус, с којим човечанство живи већ дуго времена.

„Ни на еволуционом плану, нити на основу актуелних истраживања савремене медицине, вакцина нема негативан утицај“, рекао је Гинцбург, преноси Спутњик.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је објаснио да су „Компонента I“ и „Компонента II“ вакцине прављене на бази аденовируса 26 и аденовируса 5, који оба одавно циркулишу међу популацијом.

„Као што знамо, у том периоду човечанство се размножило до 7,5 милијарди. Ни код кога се није појавила сумња поводом ова два вируса која су присутна у нашем организму и којим смо се ми већ десет пута заражавали у облику упале плућа. Да ли је то некога онемогућило да остане у другом стању? Ни у каквим медицинским протоколима то није било пронађено“, рекао је Гинцбург.

Раније је главни лекар инфектолошке болнице у Москви Денис Проценко саопштио да су теорије да вакцина против короне утиче на плодност обичне дезинформације.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/Танјуг