Србија

УДАРНА ВЕСТ! Вучић се огласио: Моја порука је – нема назад

Председник Србије Александар Вучић говорио је данас на седници ГО ПУПС.

Он је на самом почетку истакао да није циљ да неко остане дуго на власти, већ да уради нешто добро за своју земљу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Трудимо се да створимо будућност за нашу децу, а највећу подршку смо имали од најстаријих грађана. Они су нека врсте тихе већине. Људи који се најмање жале, најмање кукају, и имају највише разумевања за државу“, каже Вучић.

Говорећи о најстаријима, Вучић додаје да они разумеју економске проблеме државе, јер су, како наводи, радили цео век.

„То су људи спремни да поклоне поверење, опросте оно пшто су себи опростили, и да увек буду на бранику отаџбине“, закључио је он.

„Оно што су чињенице је то да су пензије највеће у историји, и добро сам разумео захтев ваше политичке партије а то је да пензије прате раст плата. Имате моје обећање да ћу се трудити да то буде близу томе“, додаје Вучић.

„Разумем да постоје људи који имају снове и људи у политици који немају снове. Људи који имају снове размишљају о пругама, путевима, Београду на води. Када погледате наше резултате у различитим областима, ја сам поносан, али то неће нико да преноси. Нова мода је „резултати више нису важни“, рекао је он и додао да ни у време Тита није грађено оволико путева, колико се гради сада у Србији.

„Да видимо пруге, ми смо заборавили како возови изгледају, а сада опремамо пруге, за само пар месеци од београда до Новог сада ићи ће се само пола сата, јер смо имали визију, снове и храброст да у све то уђемо и направимо“, каже Вучић.

Председник Србије се осврнуо и на спорт, додајући да је улагање у исти видљиво и поткрепљено одличним резултатима.

Међутим, истакао је да је све мање задовољан односом дела људи у партији коју води, као и дела јавности, али по његовим речима, „много тога је пред Србијом“.

„Надам се реалистичном сценарију и завршетку свега упркос корони, и свих проблема који су присутни. Ми заједнички мењамо Србију. Где год да кренете видите пруге, путеве, стадионе, музеје, куће, нове куће“, закључио је он.

„Оно што је за мене важно јесте да покажемо да према људима у Србији имамо другачији однос, да чувамо нашу земљу јер другу немамо, да чувамо наше људе и достојанство, углед. Да не допустимо свакоме да одређује како ћемо да се понашамо. Да чувамо самосталност и слободу“, поручио је председник Вучић додајући да ће ускоро почети и преговори пред изборе који се одржавају следеће године.

„Захвалан сам најстаријим грађанима који имају фантастичну енергију и амбицију, зато што имају искуство и воле своју земљу. Велико хвала на љубави коју показујете према Србији и захвалан сам вашој партији на подршци. Да победимо оне који желе србију из прошлости. Нема уназад, хоћемо унапред. Хоћемо бољу будућност, а да из прошлости извучемо поуке. Желимо да изградимо за нашу децу сигурну и бољу будућност“, јасан је био председник Александар Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92