Србија

Ситуација је алармантна! ВУЧИЋ ЗАКАЗАО ХИТНУ СЕДНИЦУ САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ ЗБОГ КОСОВА! Позвана и Војска Србије!

Председник Србије Александар Вучић заказао је за сутра у 10 часова хитну седницу Савета за националну безбедност на којој ће главна тема бити дешавања на Косову и Метохији

Како Новости сазнају, на столу ће бити анализа последњих напада на Србе у нашој јужној покрајини, као и последња одлука о скидању таблица са српских аутомобила којом је власт Аљбина Куртија довела Косово и Метохију на руб нових сукоба.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође, расправљаће се и о отвореној опструкцији и избегавању Приштине да примени Бриселски и споразум из 2011. године, односно спровођење ових аката само у делу који одговара Албанцима. Незванично, очекује се и да ће се разматрати повлачење Београда и свих досадашњих договора, јер приштинска страна практично није испунила ниједну одредбу нити обавезу.

Наши извори преносе да су на сутрашњу седницу позвани и начелник генералштаба Војске Србије Милан Мојсиловић као и шефови свих специјалних јединица наших оружаних снага.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс