Србија

УДАРНА ВЕСТ! Претучен припадник Безбедносно информативне агенције

Претученприпадник Безбедносно информативне агенције М.С., преноси Танјуг.

М.С. је нападнут у среду увече на Звездари и то док је био на службеној дужности, а полиција је убрзо ухапсила нападача И.А. и по налогу Првог основног јавног тужилаштва му одредила задржавање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осумњичени И.А. ће данас бити саслушан у тужилаштву због сумње да је извршио кривично дело напад на службено лице у вршењу службене дужности, речено је Танјугу у тужилаштву.

Радник БИА је, како се сада верује, у нападу задобио лаке телесне повреде, што ће тек бити потврђено вештачењем, а ако се испостави да је реч о тешким повредама, надлежност за овај случај преузеће Више јавно тужилаштво.

И.А. се сумњичи да је 22. септембра око 22.30 часова у улици Јованке Радаковић на Звездари у локалу „Чирс бар“ напао службеника БИА док је био на дужности.

Након вербалне расправе, И.А. је физички насрнуо на М.С, који му се представио као радник БИА, ударио га руком у пределу главе, а затим за њим ушао у угоститељски објекат где је радник БИА покушао да се склони и позове помоћ.

И.А. га је међутим ухватио за врат и избацио из објекта, а након тога му је задао још три ударца у главу од којих је М.С. задобио лаке телесне повреде. Након саслушања у тужилаштву, биће познато да ли ће тужилац тражити од суда да за И.А. одреди притвор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг